Publicitat
Societat · 29 de Maig de 2017. 14:58h.

Un alcalde d'ERC reclama una "disculpa pública" al bisbe de Solsona

David Rodríguez portarà el cas al ple perquè que "cadascú es mulli i quedi retratat"

Un alcalde d'ERC reclama una "disculpa pública" al bisbe de Solsona

L'alcalde de Solsona, David Rodríguez

L'alcalde de Solsona, David Rodríguez (ERC), ha demanat al bisbe de Solsona, Xavier Novell, que rectifiqui per la glossa dominical de fa una setmana en què afirmava que l'homosexualitat era conseqüència de la falta d'una figura paterna a la família.

Rodríguez ha explicat en una compareixença davant dels mitjans de comunicació que la setmana passada va trucar personalment al bisbe Xavier Novell per demanar-li una "rectificació o disculpa pública" i ha aprofitat per tornar a "rebutjar frontalment" les opinions de Novell.

El batlle d'Esquerra també ha assegurat que portarà el cas al ple i que no prendrà cap mesura fins que el bisbe respongui: "Hi ha massa silencis que em preocupen, però ni que vegi la possibilitat que es pogués perdre, la penso portar al ple, que cadascú es mulli i quedi retratat".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Servilia, Manacor, 23/08/2021 - 18:58

La Iglesia católica nunca puede aprobar la eutanasia y el aborto, no sé de que se escandalizan, pero es que tampoco es obligatorio seguir la doctrina de la Iglesia. Si que con lo de la homosexualidad y la supuesta falta de figura paterna, se metió en "camisa de once varas", en mi humilde opinión.

#7 EduardR, bcn, 23/08/2021 - 15:35

la iglesia es la iglesia... no querrán que esten a favor de aborto, la autanasia y matrimonio Gay... Yo personalmente no comparto las posiciones de la Iglesia, pero las tendencias de 2000 años son complicadas de reorientar.

#6 Capit@n España, Estos curitas preconciliares..., 29/05/2017 - 19:38

Volem bisbes catalans! Volem bisbes catalans!.....Otià, pero si aquest senyor es català i ULTRA-separata

#5 tzatza, bcn, 29/05/2017 - 19:29

Ah, però això de la llibertat d'expressió era per a tothom o només per a qui interessa a uns quants?

#4 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 29/05/2017 - 18:46

Un bisbe que discrimina a la gent per orientació sexual i a mes per ideologia no es mereix cap disculpa. Els de ERC no tindràn pietat. Tot i que si hagúes abusat sexualment d'algú llavors si tindrien alguna cosa en comú...