Publicitat
Societat · 5 de Maig de 2018. 10:55h.

Un alt càrrec d'Ensenyament va demanar fer actes "dins del recinte escolar" després de l'1-O

La directora territorial del Baix Llobregat va proposar "fer una crida a la Pau i No Violència"

Un alt càrrec d'Ensenyament va demanar fer actes "dins del recinte escolar" després de l'1-O

Núria Vallduriola, amb l'exconsellera Meritxell Ruiz

Un alt càrrec d'Ensenyament  va encoratjar a que col·legis i instituts públics muntaran actes de protesta "amb tots els alumnes" contra les càrregues policials ocorregudes durant la celebració del referèndum de l'1 d'octubre. Així ho revela un correu electrònic, segons informa El País, enviat per la direcció territorial d'Ensenyament de la comarca del Baix Llobregat (Barcelona) a tots els seus centres.

La directora territorial d'Ensenyament del Baix Llobregat, Núria Vallduriola, va enviar a les 10.38 del dilluns 2 d'octubre un correu electrònic a tots els centres públics i concertats de la comarca proposant "fer una crida a la Pau i No Violència a tots els centres docents".

El missatge demana als docents que "organitzeu un acte avui a les 12 hores dins el recinte escolar amb tots els alumnes i professors/es". Finalment, el missatge reclama que cada centre faci "la màxima difusió de l'acte".

Un dels instituts que va rebre el correu va ser El Palau, de Sant Andreu de la Barca, situat a prop de la comandància de la Guàrdia Civil. El document apareix citat en la denúncia que la fiscalia ha presentat contra nou professors d'aquest institut per un delicte contra els drets fonamentals de diversos alumnes, als quals suposadament aquests docents van assenyalar com a fills de guàrdies civils, expressant opinions ofensives sobre la professió dels seus pares.

Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#17 Sarola, Castelldefels, 07/05/2018 - 07:37

Catalunya = A Baviera l'any 1.935. ¡ Tractoria , Tractoria über alles !

#16 opinador, Barcelona, 05/05/2018 - 19:20

han ido llenando Cataluña de comisarios políticos, especialmente en la educación y la administración pública, el objetivo ha sido construir una red de adoctrinadores y delatores al más puro estilo totalitario pasándose por ahí los derechos civiles de los catalanes

#15 Blake, Barcelona, 05/05/2018 - 15:02

Que asco da todo, cada día k pasa es todo más indecente. Para colmo en el país vasco siguen la misma senda, a todo eso juntas a los comunistas de Potemos y el cóctel es "explosivo" esta servido.
Por mucho que estos iluminados digan vivíamos en libertad y de p... Madre al menos viendo como esta el mundo. Esto pinta muy mal, se repite la histo

#14 Laila, Bcn, 05/05/2018 - 14:43

España està plena d'actors, presentadors, còmics, cineastes, escriptors, músics i polítics amb una dicció perfecte, educats en aquest sistema educatiu.Us inventeu els problemes!

#14.1 Barretina a rosca, Black hole, 05/05/2018 - 15:59

Laila unas preguntas:

¿porqué la mayoría de los directores de los centros son profesores de catalán? !Que casualidad!,

¿porqué la mayoría de las AMPA están llenas de funcionarios de GENCAT y más concretamente de profesores de GENCAT?, ¿te imaginas al dueño de una empresa siendo parte de la dirección de un sindicato?.

#13 Laila, Bcn, 05/05/2018 - 13:32

Al poble d'Almeria on dissortadament va morir el nen assassinat van organitzar una escopetada contra un nino pensant que era Puigdemon. Nens inclosos. No se si els han donat una medalla...

#13.1 Barretina a rosca, Black hole, 05/05/2018 - 14:29

Lo de colgar muñecos en los puentes los indepes sois unos maetros pero estamos tranquilos porque los mosos lo están investigando.

#13.2 Rivas, Hospitalet, Tabàrnia, 05/05/2018 - 18:43

Eso fue en Coripe, un pueblo de la provincia de Sevilla. Aunque pedirle a un alumno de la ESO-model d'èxit la diferencia entre Almería y Sevilla quizá es demasiado.