Publicitat
Societat · 7 de Maig de 2020. 17:46h.

Un altre endoll per a Junqueras

Treballarà al monestir de Poblet perquè a la universitat de Vic no podia sortir

Un altre endoll per a Junqueras

Oriol Junqueras i l'abat del Monestir de Poblet, Octavi Vilà, en una imatge d'arxiu (foto: Govern)

L'exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, sortirà el proper dilluns 11 de maig de la presó de Lledoners per treballar ara al Monestir de Poblet (Conca de Barberà), on es farà càrrec de l'arxiu de l'abadia, segons avança El Nacional.

La junta de tractament penitenciari de Lledoners ha modificat l'aplicació de l'article 100.2 del Reglament penitenciari perquè el líder d'ERC pugui sortir a partir d'ara quatre dies a la setmana durant 12 hores.

Junqueras tindrà cura de l'Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià i de l'Arxiu de la Casa Ducal de Medinaceli a Catalunya. Durant la seva estada al Monestir de Poblet també es prepararà les classes que imparteix a la Universitat de Vic.

El centre universitari va contractar l'exvicepresident del Govern a finals de febrer perquè treballés al campus Manresa com a professor de “formació contínua de curta durada”.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#43 Sarola, Castelldefels, 12/05/2020 - 06:58

¡ Quina Vergonya ! Si en Josep Tarradellas ho veigés . Ara resulta que el Papa Clemente del Palmar de Troya, delinquent covicte i confés per protagonitzar d'un Cop d'Estat , la carcundia eclesial el premía posant-lo al carrec del arxiu amb el nom de la seva estimada filla.

#41 Ojotuerto, Calafell.tab, 08/05/2020 - 12:51

Dos organizaciones que se necesitan: el independentismo y la Esglesia. Su gestión durante la pandemia ha sido nula. La Esglesia necesita dineros para que la educación concertada tenga epis. Es la E C ,Esglesia Corporativa, una mutua más que se cobrará el contrato laboral. Dos religiones en horas bajas unidas es la suma de precipicios

#40 Et, Sabadell, 08/05/2020 - 12:28

Otro hipocriton. Nacional catolico ...como. pujol....
Es que la gente no aprende nada?? Volvemos 50 años atras...?

#39 Nut, La Patria de Prim, 08/05/2020 - 12:28

Otro carlistón que busca las faldas de la Iglesia para medrar.Que asco dan.Como lo sabia Prim.

#38 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/05/2020 - 11:49

Ara que podra trucar a Deu Nostre Senyor des d´un locutori VIP esperem que no li torni a respondre el contestador, que 13 anyets de trena son mes dificils de pair que unas migas a l´agost.