Publicitat
Societat · 2 de Novembre de 2010. 17:39h.

Un any de presó per a l'imam de Cunit

Per un delicte de coaccions greus a la mitjancera cultural

Un any de presó per a l'imam de Cunit

L'imam de Cunit, en una foto del judici

L'imam de Cunit, Mohamed Benbrahim, ha estat condemnat a un any de presó per un delicte de coaccions greus a Fàtima Ghailan, una mitjancera cultural d'origen marroquí de l'Ajuntament de Cunit. El jutjat penal número 2 de Tarragona ha absolt Benbrahim d'un delicte de calúmnies. La sentència també condemna a nou mesos de presó al president de l'Associació islàmica de Cunit, i a una multa de 730 euros a la filla de l'imam, Hafassa, pel mateix delicte de coaccions greus. A més, el jutge prohibeix als tres condemnat a apropar-se a la víctima a menys de 500 metres, en un termini de dos anys, i a una indemnització conjunta de 1.500 euros.

L'imam, la seva dona -que ha estat absolta- i la seva filla van recollir signatures entre la comunitat islàmica en contra de la mitjancera, a qui van arribar a acusar de falsificar informes d'arrelament social i d'intervenir perquè es deneguessin ajudes socials a musulmans. Els quatre estaven acusats de coaccionar, calumniar i amenaçar Ghailan, la qual es negava a posar-se el vel islàmic i condueix el seu propi vehicle.

Segons la sentència, el 22 de novembre de 2008 l'imam va dir-li a la mitjancera cultural, al carrer, que no duraria a Cunit "ni un dia més", que "acabaria" amb ella i la seva família i que era una "puta lladre".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 guillem, bcn, 03/11/2010 - 13:00

I no faran col·lecta els d'ERC i ICV per pagar-li la fiança i treure'l de la garjola en nom de la tolerència i el pluralisme???

#8 Terraxa, Terrassa, 03/11/2010 - 12:52

quan siguin majoria ja veurem qui va a la presó per no voler-se posar el vel. Actualment, a Holanda el 50% dels nascuts són musulmans. Amb aquest ritme, i amb la taxa de natalitat que tenen, en 15 anys la majoria de la població serà musulmana. A Catalunya pot arribar a passar el mateix.

#7 JOSEP ANTONI, LLEIDA, 03/11/2010 - 10:04

AQUI PUEDEN VER LA CLASE DE IMMANES QUE TENEMOS EN LAS MEZQUITAS, Y NO SON EL PRIMER CASO DE INCIDENTES DE ESTE TIPO. NI QUIEREN INTEGRARSE, ESO SI LAS AJUDAS LAS QUIEREN TODAS. LO MEJOR A ESTOS PERSONAJES ES LA EXPULSION DIFINITIVA Y PROBLEMA SOLUCIONADO

#6 sulfuro sulfuro, Barcelona, 03/11/2010 - 09:37

El Sr Amorós (responsable de inmigración de Gencat, por obra y gracia de ERC y Monti)
se apresurará a compararlo con el Papa.
Se necesita ser papanatas.

#5 Xus, Tarragona, 03/11/2010 - 09:07

Me'n alegro molt per la Fàtima, perquè ha passat un calvari. Però un any és poc. No anirà a la presó.