Publicitat
Societat · 20 d'Abril de 2012. 15:17h.

Un cap dels Mossos compara els violents amb "rates"

El comissari general de coordinació territorial diu que van "a per ells" encara que s'amaguin "en una claveguera"

Un cap dels Mossos compara els violents amb "rates"

David Piqué, el segon per l'esquerra, mentre Puig passa revista abans de la missa

El comissari general de coordinació territorial dels Mossos d'Esquadra, David Piqué, ha qualificat els violents de "rates" i els ha advertit que la policia catalana va "a per ells", que els detindran i ho "pagaran car"

En la seva intervenció en l'acte del Dia de les Esquadres, la festivitat dels Mossos, ha afirmat que "es poden amagar on vulguin, perquè els trobarem. Ja sigui en una cova o en una claveguera, que és on s'amaguen les rates, o en una assemblea, que no representa ningú, o darrere d'una cadira d'una universitat".

Per la seva part, el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Milán, ha advertit que els pròxims mesos seran "molt intensos, i el cos es posarà a prova una vegada més", i haurà d'actuar amb fermesa davant d'actuacions il·lícites i radicals.

A més, ha augurat "moments difícils", i els reptes seran importants, tot referint-se a convocatòries com la cimera del Banc Central Europeu (BCE) a Barcelona i el Dia del Treball, entre d'altres. Davant aquesta previsió, Milà ha garantit que els Mossos actuaran "fermament" amb les actuacions il·lícites i radicals d'aquells grups que vulguin trencar la pau social per fracturar la societat.

35 Comentaris

Publicitat
#26 Oriol, Barcelona, 22/04/2012 - 15:49

Té el mateix discurs que teníen els dirigents dels cossos policials franquistes. Si Puig tingués una mínima dignitat el cessaria dels seus carrecs i el suspendria cautelarment de sou i feina mentre s'investiga la declaració i les seves intencions. És indigne que el conseller encara ho recolzi

#25 Ramon, Barcelona, 21/04/2012 - 21:36

I això ho diuen els raticides a la surtida de missa... deu haver estat l'efecte de les hòsties perquè, altrament, no s'explica.

#24 Puig Vendrell, Barcelona, 21/04/2012 - 20:31

Aquests mossos son els dignes successors d'aquells mossos creats per Felip Vé i que tants catalans van reprimir, colpejar, detenir i matar.
el Rei Joan Carles deu estar encantant de tenir una guàrdia personal tan llarga i fidel en el temps.

#23 Farabundo Rabí Madí Consulting and CiU and CiA, La Vanguardia Española, 21/04/2012 - 15:31

Ja poden els raticides anar a missa com els soldats jueus es posen el gorrito, que els uns i els altres, els mateixos, vaja, no han entès res de res: Déu sempre guanya perquè sempre hi ha un Déu, polomenus, per cada bàndol.

#22 Ramon A., Sant Cugat del Valles, 21/04/2012 - 10:47

Pot serque la forma de dir las coses no es la mes adient(estic segur), pero es un missatge per que despres no surtin planes i planes de fotografias de gent que ha rebut un cop de porra, de pilota de goma i que resulta que només passava pels llocs on grup de violents, trencaven tot el que podien.