Publicitat
Societat · 20 de Juny de 2014. 08:36h.

Un centenar de republicans a la Plaça de Sant Jaume

Poca gent en la manifestació que demana "República una altre vegada"

Un centenar de republicans a la Plaça de Sant Jaume

Republicans a Sant Jaume

Al voltant d'un centenar de persones s'ha concentrat a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per reclamar una Tercera República, coincidint amb la proclamació de Felip VI com a nou Rei d'Espanya. Els manifestants, a més de republicans, també portaven símbols independentistes i comunistes.

Els concentrats han mostrat pancartes en què es podia llegir 'Anem a per la Tercera República' i 'No a una segona transició, República socialista'. Igualment s'han cridat consignes com "Espanya demà serà republicana" i "No hi ha dos sense tres, República una altra vegada".

A la protesta s'ha mostrat també una pancarta de la manifestació convocada per diumenge a partits, sindicats i entitats d'esquerra contra la Monarquia, i que transcorrerà sota el lema 'Cap pacte, cap rei. El poble català decideix'.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Laughter, L'H - Reino de España, 20/06/2014 - 20:51

Por lo que veo, el "Frente de Juventudes", de nuevo pidiendo la república. Esto es lo que se necesita, ¡savia nueva!

#9 Tirant, bcn, 20/06/2014 - 16:11

La forma d'estat gens té a veure amb el progrés i el benestar dels ciutadans: els països més desenvolupats i avançats socialment són monarquies europees; els més endarrerits i retrògrads són repúbliques ...

#8 Antonio, Sant Cugat, 20/06/2014 - 16:03

Ostras....¡¡¡NOtición!!!! 100 personas se reunen para protestar.
Supongo que son el numero de personas que representan a la Inmensa Mayoria del pueblo de Cataluña.
(Comentario similar al de la noticia sobre Sant Cugat)

#8.1 N. Herrera Pérez, Barcelona, 21/06/2014 - 07:02

Si, si y además que aquí no hay problemas relevantes o significativos como pueda ser para estructural motivado por falta de formación y de demanda (por bajas rentas), concursos de acreedores, deshaucios de la vivienda habitual, gente que le finalizan las prestaciones como la renta mínima de

#8.2 N. Herrera Pérez, Barcelona, 21/06/2014 - 07:05

inserción. O la ayuda de los 426 euros. O ahí te beneficien (por no decir un sinónimo que empieza por f y acaba en en) que no llegan las ayudas en dependencia y así una retahíla extensa de pequeñas anécdotas que interfieren poco en la ciudadanía. Pronto, con República y consulta todo resuleto, ¿No?

#7 Gómez, Vilablareitx, 20/06/2014 - 15:16

Ufffffffff !!!!!! cuantos que había... yo creo que habría que hacerles caso y convocar una consulta. Jijijijiji...

#5 Papaluna, Barcelona, 20/06/2014 - 12:38

Sospitós excés de merchandising propagandístic. Qui paga els rètols i les banderes? Tots sabem el que costa imprimir digitalment en aquestes mides. I, què és aquesta estrella roja de cinc puntes? Quina mena de república reclamen aquests quatre gats ressentits? La que ens portà a la Guerra Civil?