Publicitat
Societat · 27 d'Octubre de 2019. 18:13h.

Un col·laborador de TV3 admet que els autors d'aldarulls eren indepes

Quico Sallés: "tenen un accent d'Osona preciós"

Un col·laborador de TV3 admet que els autors d'aldarulls eren indepes

El periodista Quico Sallés

Un col·laborador del programa 'Preguntes Freqüents' de TV3, el periodista Quico Sallés, va admetre al FAQS de la setmana passada que els aldarulls viscuts van ser provocats pels mateixos manifestants i va considerar "una llegenda urbana" la presència d'infiltrats, que és la versió del presidente de la Generalitat, Quim Torra, i del conseller d'Interior, Miquel Buch. El periodista, fins i tot, va comentar durant la connexió en directe que els manifestants "tenen un accent d'Osona preciós".

Quico Sallés, preguntat sobre qui hi havia al darrere dels aldarulls de la setmana passada, va assegurar que "els encaputxats són bàsicament manifestants". "Sí que hi ha molta llegenda urbana sobre els infiltrats i aquesta història dels anarquistes italians o holandesos, però et diria que tenen un accent d'Osona preciós" va assegurar.

"El que puc dir després d'una setmana aquí, és un públic molt transversal, molt jove, joveníssim, i estan aquí per diverses qüestions. La primera és que ho veuen com un projecte rupturista, consideren que totes les opcions polítiques els han enredat durant molt de temps. Consideren una injustícia la presó i per tant s'uneixen i es coordinen bàsicament a través de twitter i sense lideratges clars. De fet, fins i tot totes les decisions les prenen assembleàriament. No hi ha un lideratge clar" va explicar durant la connexió.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#24 pepe.----, andorra, 29/10/2019 - 15:33

y una higa, los mas activos son mercenarios traídos de fuera, los niños de tractoria solo hacen bulto y en cuanto aparecen las porras se meten en los portales, cualquiera q se de un paseo, puede comprobarlo......He estado unos dias por Can Fanga y el trafico de perro flautas del resto de España y Europa, es portentoso. ¿Les habra pagado Soros? Si.

#23 LuisAlb, ZGZ, 29/10/2019 - 09:04

Bueno Sallés quizás sea porque en Osona siguen manteniendo esa variante del catalán muy de allí antes de que se impusiera el catalán barceloni a manos de Pompeu, no?

#22 Hamm, Barcelona, 28/10/2019 - 23:28

Ja veig, que amb l'aparició del vídeo dels infiltrats de la policia espanyola sortint d'un supermercat, s'ha de començar a empastifar-ho tot, no sigui que el relat de la raó és decanti cap el cantó independentista.

#21 Otto Von Kagarren, Berchtesgaden, 28/10/2019 - 20:05

In die Ostfront! Sofort! Verräter! Schweinhund!

#20 Adolfo Serna, Masquefa, 28/10/2019 - 15:49

TV3 es penosa y patética. Todos su abundante personal esta poseído por la secta como si de la iglesia de la cienciologia se tratáse. Y la gente no lo ve... Supongo que es como cuando un alcholico dice que apenas bebe y ademas se lo cree.