Publicitat
Societat · 6 de Setembre de 2012. 11:53h.

Un coronel accepta la independència catalana

Amadeo Martínez proposa canviar la Constitució

Un coronel accepta la independència catalana

Amadeo Martínez

El coronel Amadeo Martínez Inglés, en una carta enviada a Ara o Mai, afirma que "Catalunya serà el que els catalans vulguin". Martínez admet que Catalunya ha format part d'Espanya "per la força de les armes durant segles".

El coronel lamenta que "la nació espanyola es troba en l'actualitat pràcticament en coma, enfonsada, arruïnada, desorientada, humiliada més cada dia que passa pels seus propis companys de viatge europeus".

Igualment critica aquesta situació a la qual "ens han portat una innombrable colla de polítics corruptes i carrinclons que durant anys es van gastar a mans plenes els diners de tots". També qualifica el seu company d'"antidemòcrata de tota la vida" i "feixista", a més de retreure-li que vagi "vestit encara a dia d'avui amb el pervers uniforme del franquisme més radical".

També li recrimina el "deixar-nos anar la seva arenga personal pseudopatriòtica, la seva bilis casernària, la seva passada de moda visió sobre el que s'ha de fer en un desgraciat país en ruïna total (també d'identitat), com és l'espanyol d'avui, per sortir del mal pas" .

"L'article 8.1 de la Carta Magna espanyola, que assenyala les missions de les Forces Armades, és totalment confús i és el culpable d'algunes de les intempestives declaracions d'alguns uniformats al llarg dels últims anys".

"Les últimes paraules del mateix 'defensar l'ordre constitucional' s'han d'eliminar del text legal immediatament, per la senzilla raó que sembla donen vela als militars per actuar si algú, encara que sigui el poble sobirà, intenti democràticament canviar. Pel que està en el seu perfecte dret", considera.

"Les FAS només han de tenir com a missió constitucional defensar les fronteres exteriors del país i la sobirania nacional. No defensar un hipotètic ordre constitucional contra el propi poble espanyol que, sent sobirà, és l'únic que pot canviar. Quan vulgui i quan pugui democràticament" , conclou.

Publicitat
Publicitat

101 Comentaris

Publicitat
#57 MANUEL SANTOS BARRIGA GUERRA, LAS PAMAS, 26/09/2012 - 22:30

¿CORONEL AMADEO MARTINEZ INGLES?, PARA MI NO LO ES, NI ME SIENTO REPRESENTADO POR ÉL, ESTE SEÑOR SE ENCONTRÓ LAS ESTRELLAS CUANDO LOS SOCIALISTAS CON ANIMO DE DESTROZAR EL EJERCITO, LAS LANZARON AL AIRE PARA SER RECOGIDAS POR LOS MIEMBROS DE LA UMD, QUE HABIAN SIDO EXPULSADOS DEL EJERCITO SIN HONOR.

#56 Josep Moragues, Barcelona, 24/09/2012 - 07:36

CONSTITUCIÓN ESPAÑOLA: La mitad de las personas que votaron la constitución estan muertos. La mitat de las personas que estan vivas no la votaron por no tener edat de votar.

#55 saber historia, .., 11/09/2012 - 15:49

A mí m'agradaria saber tan inteligents que sou, la part de de l'Historia on diu que Catalunya va ser un païs independent y soberà colonitzat, solament per a riume de vosaltres. La culpa de tot la té la burgesia catalana de principis del segle XX, que com tenia el diners es va inventar una historia.

#54 Indignado con los politicos nacional y autonomicos, Donostia, 10/09/2012 - 10:27

QUIEN A SU BANDERA Y PATRIA EMPAÑA, Y AL ENEMIGO AMOR TRIBUTA, NO ES UN HIJO DE ESPAÑA, ¡¡¡ES UN HIJO DE PUTA!!!.

#53 nar, sant cebria, 08/09/2012 - 19:55

aquet senyor existeix?????????