Publicitat
Societat · 29 d'Octubre de 2013. 20:05h.

Un coronel retirat diu que "els separatistes no desitgen de veritat la independència"

"Prefereixen seguir xuclant de la mamella"

Un coronel retirat diu que "els separatistes no desitgen de veritat la independència"

Una imatge de l'article

El coronel retirat d'Intendència de l'Aire, Vicente García Dolz, ha dit que "els separatistes no desitgen de veritat la independència", perquè la seva aspiració és "seguir xuclant de la mamella".

"Finalment, hi ha espanyols molt espavilats -els separatistes- que volen seguir cobrant els diners dels altres espanyols, amenaçant amb una independència que mai no podria produir-se, entre altres raons perquè no ho desitgen de veritat. Prefereixen seguir xuclant de la mamella", ha reblat en un article titulat El español y España a la Fundación Nacional Francisco Franco.

El militar ha remarcat que "a l'espanyol mai no se li ha explicat Espanya com a territori, sinó com a superstició". "El francès mai no es pregunta per França. Si jo hagués que definir l'espanyol, jo diria que és un supersticiós d'Espanya, per a allò bo i per a allò dolent", ha considerat.

García Dolz ha lamentat que "a les escoles s'ha suprimit la bandera per no 'militaritzar' els nens, perquè hi ha qui entén que la bandera és militarisme. En realitat, s'ha ruqueritzat a nens i joves. Res de banderes, res de creus. L'escola ja és bastant musulmana i un lloc de bon rotllet per a 'la convivència'".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 BEJOTA, BCN, 30/10/2013 - 15:08

El líder dels socialdemòcrates europeus adverteix Mas: la independència unilateral implica quedar-se fora de la UE .Swoboda recorda que no es pot "crear nous conflictes i esperar que tothom t'accepti a la UE",

#14 Toni, Organyà, 30/10/2013 - 14:05

És veritat coronel sol y sombra, millor marxem que us estem eixugant la mamella, Gràcies per la llet, ens veiem a Brussel.les.

#13 Solarix, Madrid, 30/10/2013 - 13:49

100 % de acuerdo. Lo que quiere un separatista se basa en separarse para anexionarse el resto de España.Vamos, cambiarlo todo para que no cambie nada.

#12 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 30/10/2013 - 11:49

només li ha faltat posar un "con franco eso no pasba".
A part de faltar a la veritat amb lo de "xuclar de la mamella espanyola", que és més fals que la llenya de figuera, l'estratègia d'anar de farol de la que ens acusa és la que fan constantment els espanyolistes amb les amenaces de la UE

#11 Gerard del Clot, Donec Perficiam, 30/10/2013 - 11:49

En veritat només volem jugar al Monopoly o l juego de la oca ........si és que bufff..... marxam ja que Espanya és una ruïna.