Publicitat
Societat · 30 de Desembre de 2009. 08:40h.

Un dels cooperants segrestat està ferit de bala

Albert Vilalta va ser ferit en una cama en el moment del segrest

Un dels cooperants segrestat està ferit de bala

Roque Pascual, Alícia Gámez i Albert Vilalta, en una imatge d'arxiu

Albert Vilalta, un dels tres cooperants catalans segrestat a Mauritània, va ser ferit de bala durant l'acció duta a terme pels terroristes islàmics. L'agència France Presse va informar que un dels membres de la caravana Acció Solidària estava prenent medicació específica per un problema de salut. I el director de l'ONG, Francesc Osan, ha confirmat en declaracions a la cadena Cope que el cooperant va ser disparat a la cama durant el segrest.

La família de Vilalta, així com la dels altres dos segrestats, Roque Pascual i Alícia Gámez, estan sent informades "puntualment" de l'estat de salut dels cooperants, segons fonts del Govern espanyol.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Alan, Barcelona, 31/12/2009 - 10:02

La gracieta pijo-progre de buenismo hipocrita de la izquierda burguesa está costando un dineral....

#9 Ufrasico, Villena, 31/12/2009 - 05:58

Bernat; Dice la radio que, de momento, la cosa está, ya, en 7 millones de dólares, a pagar por el -Estao-, o sea, por todos los españoles. Además están las' oficinas' del ayunt. de BCN por todo el mundo, pero esas son solo para repatir cargo

#8 Bernat, BCN, 30/12/2009 - 19:37

Que guai... Quina aventura podran explicar aquests pijoprogres. Ara, a veure que ens costarà rescatar aquesta colla de inconscients i temeraris, que anaven a fer turisme al desert pagat per tots nosaltres. Hereu, quina vergonya d'alcalde.

#7 MªCarmen, BCN, 30/12/2009 - 13:35

Doncs que no hi vagin aquests pijo-progres, ara ens els presentaran com herois. Que facin una ONG a Catalunya, que hi ha molta pobressa aqui. No tenen vergonya.

#6 Laia, tona, 30/12/2009 - 12:39

Això es el seu problema. Si volen pols que no vagin a l'era.

Fora les fronteres!!!