Societat · 2 de Gener de 2018. 17:33h.

Un dels regidors de la CUP que es va negar a declarar dóna positiu per drogues

Oriol Ciurana va topar-se amb un control de la Guàrdia Civil a Tavernes de la Valldigna

Un dels regidors de la CUP que es va negar a declarar dóna positiu per drogues

Oriol Ciurana, a l'esquerra (Foto: CUP Reus)

Oriol Ciurana, un dels regidors de la CUP de Reus que van ser detinguts el passat desembre per negar-se a comparèixer al jutjat en dues ocasions per un presumpte un delicte d'incitació a l'odi va ser multat per donar positiu en marihuana en un control de la Guàrdia Civil a Tabernes de la Valldigna (València), segons ha informat Las Provincias

La Guàrdia Civil va desplegar un operatiu especial als accessos a la localitat de Tavernes de la Valldigna (València) degut al festival musical Festivern, que va tenir lloc del 29 al 31 de desembre. En el marc d'aquest control policial el regidor reusenc va donar positiu en psicotròpics i va ser multat amb una sanció administrativa.

Marta Llorens i Oriol Ciurana són els regidors de la formació anticapitalista a Reus que la setmana passada van ser detinguts per desobeir els requeriments de la justícia i negar-se a acudir als jutjats en dues ocasions per una presumpta causa d'incitació a l'odi.

37 Comentaris

Publicitat
#32 Estupefacto, mordor, 03/01/2018 - 13:39

Esto te pasa por adentrarte en Tavernes de la Valldigna , corazón de salvaje Tabernia. No problem , papá pagará la multa...

#31 Estupefacto, mordor, 03/01/2018 - 13:37

La marihuana es una planta de Dios, fúmela Bob Marley o este majadero. Peor sería si condujera bajo los efectos del carajillo, como Eduardo Reyes o del LSD como Fuigdement.

#30 botifler1914, Sinitaca, 03/01/2018 - 13:02

Entre la marihuana y la sobaquina lo raro es que no se asfixien.

#29 joan, manresa, 03/01/2018 - 12:23

El Casal,12,19 h.--El fet es molt greu,al menys per el nostre entendre.No per ell en sí,pro sí per el dany que pot causar sobre altres personas. Suposem que seria el conductor.,Si es vol drogar allà ell,pro mai agafar un coche..Es una irresponsabilitat que pot portar greus consecuencias.. aquest personatge te responsabilitats politicas..??Ostia!!

#28 JUAN FRANCISCO, Huesca, 03/01/2018 - 12:18

Eso ocurre cuando los que son carne de prisión están en las instituciones. ¿Para cuándo una ley expeditiva contra vagos y maleantes?