Publicitat
Societat · 12 de Juny de 2020. 12:56h.

Un diputat de JxCat fa un donatiu a una associació que combat el covid amb abraçades

Josep Puig lliura mil euros a l'entitat Dolça Revolució

Un diputat de JxCat fa un donatiu a una associació que combat el covid amb abraçades

El diputat de Junts per Catalunya, Josep Puig i Boix, ha donat, segons informa el diari Segre, més de mil euros a l'associació de medicina alternativa Dolça Revolució del remeier Josep Pàmies en el marc de la campanya de donacions per fer front al coronavirus.

Aquesta entitat va congregar el passat 30 de maig a un centenar de persones a Balaguer per donar-se abraçades i petons per "contrarestar la farsa de les mesures repressores i inoperants sobre la mal anomenada 'pandèmia' de l'coronavirus".

El Departament de Salut va denunciar l'entitat de Josep Pàmies davant els Mossos d'Esquadra per aquests fets i va demanar que s'obrissin diligències d'investigació per la "negligència" que va suposar.

La donació de Puig s'emmarca en l'acord que va assolir el Parlament el 7 d'abril passat perquè tots els seus diputats cedissin el 25% del seu salari a entitats que lluiten contra el Covid-19. La setmana passada tots els grups van complir el tràmit en el qual, encara que es feia a títol individual, s'havia de comunicar a la cambra catalana on anaven destinats els diners.

Portaveus de la formació han assenyalat al diari que aquest diputat per Barcelona, natural de Vic, va elegir l'entitat lleidatana pel seu treball amb les plantes medicinals al·legant que, si bé no està relacionat directament amb la lluita contra el coronavirus, sí que ho estaria amb la prevenció de riscos per a la salut.

 

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 Yopyop, Tabarnia, 13/06/2020 - 15:22

No em sorpren. Es el nivell real de Catalunya i cap avall.

#16 Enrique Lopez Diaz, Barcelona, 13/06/2020 - 12:26

Cada uno con su dinero que haga lo que quiera pero disfrazar donativos para la lucha contra el covid y luego usarlos para que el vivales siga manteniendo su chiringuito en Waterloo es cuanto menos despreciable

#15 Pere, TABARNIA, 13/06/2020 - 11:23

Otros se lo gastan en mujeres y otros en coca, cada uno se mata como quiere.

#14 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 13/06/2020 - 00:39

Heu vist mai un teletubbie amb COVID?

#13 electra, Barcelona, 12/06/2020 - 22:11

Un altre tarat!!!!!