Publicitat
Societat · 16 de Desembre de 2020. 17:35h.

Un director adjunt de La Vanguardia proposa papers per a tothom

"Si s'impedeix la regularització no poden treballar, cotitzar a la Seguretat Social, pagar impostos i contribuir al progrés de la nostra societat"

Un director adjunt de La Vanguardia proposa papers per a tothom

El director adjunt de La Vanguardia, Enric Serra, denuncia en un article que "la política migratòria ha fracassat" i critica que no es regularitzi a tots els immigrants, el que explica, per la seva opinió, episodis com el de l'incendi de la nau de Badalona.

"Si s'impedeix la regularització, no poden treballar legalment, ni pagar impostos i causen més despesa social per la seva exclusió", escriu. "Diguem-ho clar. D'una banda, les nostres fronteres són de vidre i quan milers de persones les creuen buscant un futur millor, els compliquem l'existència per dissuadir-los de que es quedin a casa nostra i expliquin a les seves famílies i amics que Espanya no és el paradís que imaginen" , indica.

"D'aquí ve que se'ls impedeixi la regularització amb la qual podrien treballar, cotitzar a la Seguretat Social, pagar impostos i, en definitiva, contribuir a el progrés de la nostra societat. En lloc d'això, els enviem a la cova de la marginació, de l'exclusió social i, fet i fet, a la delinqüència", lamenta.

"I, així, la nostra societat incorre en una enorme despesa social d'atenció a aquest cada vegada més nombrós col·lectiu i es contribueix a alimentar el malestar ciutadà, amb els seus evidents derives cap a ideologies extremes", adverteix.

"En definitiva, el missatge es transmet és una cosa així com: Fot el camp, a Espanya no hi ha futur. Oblidant que arriben igualment i que els tenim aquí malvivint en pèssimes condicions, incrementant la factura d'atenció social, sense contribuir al nostre benestar i provocant greus problemes de convivència. Està clar que aquest camí no ha funcionat i que no hauríem d'esperar un altre incendi mortal per reaccionar", conclou.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#25 Joam, Viladecans, 21/12/2020 - 01:14

Como se atreve este sujeto a lanzar estas declaraciones. Papeles para todos, estamos locos ?, lo que hace falta es hacer una limpieza profunda el que no tiene trabajo a su tierra y así acabaremos con la problemática que están generando estos ilegales. Que se vayan a los países musulmanes que sus hermanos les acogerán los brazos abiertos.

#24 Maite, Barcelona, 17/12/2020 - 13:39

¿Este sujeto no estara en nomina de Soros?

#23 Ojotuerto, Calafell.TAB, 17/12/2020 - 13:00

Como la Vanguardia en Catalá.....

#22 Der Untergang, Gallinertown, 17/12/2020 - 11:12

L'objectiu en marxa consisteix en l'anulació total dels valors fins ara considerats essencials a la societat occidental: Cal capgirar els models per esborrar els patiments que han passat les anteriors generacions fins formar el nostre entorn i modus de vida. Ni el concepte de Nació ni de drets de pertenyença tenen ja cap valor. Tot per l'anarquía

#21 Alcoberro´s, Barcelona, 17/12/2020 - 10:19

En todos los sitios hay y habrá "tontos". Lo no tan probable es que además haya "tontos muy tontos".