Publicitat
Societat · 4 de Setembre de 2012. 17:11h.

Un dirigent de NNGG vol que la justícia actuï contra Sant Pere de Torelló

El president de Noves Generacions a Sant Cugat es pregunta "què se suposa que hem de fer?"

Un dirigent de NNGG vol que la justícia actuï contra Sant Pere de Torelló

Una imatge de la piulada de Fuentes

El president de Noves Generacions (NNGG) a Sant Cugat del Vallès, Ignacio Fuentes, ha reclamat a la justícia que actuï contra l'ajuntament de Sant Pere de Torelló, que aquest dimarts al vespre va instar el Parlament que declari la independència de Catalunya.

Fuentes, en una piulada, ha assenyalat que "'Sant Pere de Torelló es declara territori català lliure'". "I davant d'això. Què se suposa que hem de fer? La justícia hauria d'actuar..." ha afegit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Pep N., Bellaterra, 05/09/2012 - 02:00

Els feixistes ja tremolen !

#5 Xipolleig, Barcelona, 04/09/2012 - 19:59

Està clar que el PP és un partit nacionalista / fonamentalista.
Aquest "polític professional" no ha dit què hem de fer ?, perquè no hi hagi aturats, perquè no tanquin empreses, perquè no es quedi gent sense prestacions etc,etc..
Primer la casta i la tribu, al final de tot ,la gent.

#4 fideli, rdnes, 04/09/2012 - 19:18

és un delicte ser independent? i declarar-ho? i instar la declaració? quina mena de delicte? un delicte són els comptes a paraisos fiscals precisament dels del PP....

#3 jacques, US, 04/09/2012 - 18:43

A veure deixem-nos de romanços i qui vulgui ampliar la seva cultureta autonomica li proposo llegir aquest gran article economic:

http://www.math.temple.edu/~gimenez/NAD/Las trampas de la balanza fiscal de Cataluña.pdf

#3.1 Sara, Camprodon, 04/09/2012 - 21:01

Sí, segur que la Generalitat fa trampes, molt millor el que fa el teu Estat, és a dir, amagar-les. De què tenen por? A veure si així tots ampliem la cultureta estatal.

#2 jacques, us, 04/09/2012 - 18:30

Si si molt parlar pel twitter però no teniu pobrots de fotre res de res, per mi ja us podeu anar a cagar tots plegats. En aquest país cap politic del sistema té cap credibilitat democrática, com voleu que la gent no fotem el que ens sorti dels collons.... Robespierre torna sisplau!!!!!!!