Publicitat

El president de Velcro Europe recorda que la vaga "la pagaran els nostres clients, no el govern"

Un empresari model

Alain Zijlstra (foto: Argentona Comunicació)

El president de Velcro Europe, Alain Sijlstra, ha enviat una carta als seus treballadors en la que es limita a demanar-los que "reflexionin" sobre la vaga, ja que qui patirà els efectes són "els nostres clients". No obstant això, la UGT, en un comunicat, considera la carta de Sijlstra una "coacció" que denota "gran cinisme".

L'empresari deixa clar en primer lloc que "coneix el i accepta el dret dels seus empleats a participar en la vaga". "No obstant això, necessito que considereu el tema", puntualitza, per a continuació recordar que "nosaltres com Velcro Europe tenim la sort de tenir encara una substanciosa càrrega de treball".

"Hem de complir els nostres terminis de lliurament i servir als nostres clients correctament, pel que no ens podem permetre perdre un dia de productivitat", indica, a més d'assenyalar que amb la vaga "no perjudiqueu al govern sinó a l'empresa". "En el nostre cas i en el de moltes altres empreses comercials, seran els nostres clients els que més patiran la vaga dels nostres empleats", recorda.

En aquest sentit, Sijlstra considera que "el govern no es veurà afectat en el cas que feu vaga, però Velcro Europe si i en definitiva és l'empresa que us ha contractat i qui paga els vostres salaris". "Confio en la vostra saviesa a l'hora de decidir entre treballar o anar a la vaga", conclou.

No obstant això, la UGT, en un comunicat considera que l'empresari busca "fer-los desistir del seu dret a vaga". La UGT denuncia que "l'empresa coacciona als treballadors i les treballadores i pretén obligar moralment a no participar en la vaga general, advertint de la situació en què es troba Velcro Europe".

"Per al nostre sindicat, és una mostra de gran cinisme que a dos dies de la vaga general es demani la implicació del treballador en l'empresa quan, precisament, les raons d'aquesta vaga es troben en una reforma laboral que només beneficia els empresaris i els permet acomiadar treballadors a un cost molt reduït ", conclouen.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Jordi, Teià, 28/09/2010 - 23:01

Pere, aquest home per començar deu haver estudiat. Per poder engrandir una empresa i crear llocs de treball. I pagar impostos perquè la gent guai "d'esquerres" fagi "polítiques socials". D'on et penses que surten els diners dels subsidis? Doncs de "pijos", com tu dius. Què et pensaves?

#13 Jordi, Teià, 28/09/2010 - 22:58

És trist pensar que demà, aquesta pobra gent tindrà un piquet muntat a la porta plè de ganduls i inadaptats sindicalistes, amenaçant amb violència els treballadors i, en conseqüència, perjudicant-los a ells i a l'empresa (que paga impostos per subvencionar sindicats).
Un valent!

#12 Anna, Mataró, 28/09/2010 - 22:51

Se que en la reunió organitzada per els sindicats a la empresa Velcro el sr. Zijlstra va estar present. Jo treballaré, perquè vull treballar i tinc tot el dret. Estic d'acord amb ell.
Leti, el polo el fa sexy, i com a persona et puc assegurar que és millor

#11 Xdebcn, bcn, 28/09/2010 - 22:29

Es una vergüenza que en este país y con el número de parados que existen, nos llamen a la huelga.
Nadie coacciona... y si lo hacen es igual para el presidente como para los sindicatos. Beneficio = a conservar puestos de trabajo (y el sr. Zijlstra - es con Z no con S) ha conseguido las dos cosas.

#10 Leti, Milano, 28/09/2010 - 20:31

Si us plau, es urgent que el comitè d'empresa faci una recapta i li regali amb aquest home un polo lacoste de la seva talla.