Publicitat
Societat · 29 de Maig de 2014. 12:59h.

Un ex-alt càrrec fa autocrítica sobre Can Vies

García-Bragado lamenta que s'hagi "deixat enquistar el problema"

Un ex-alt càrrec fa autocrítica sobre Can Vies

García-Bragado

L’extinent d’alcalde d’urbanisme de Barcelona, Ramon García-Bragado, atribueix el problema de Can Vies a “no haver actuat abans” i “haver deixat enquistar el problema”. "Quan després de molts anys no s'actua en casos com els de Can Vies, quan decideixes actuar ja no són només 4 parets”, ha indicat. “Des del punt de vista urbanístic i legal, tothom sabia que hi havia d'haver moviments”, ha afegit.
 
També s'ha referit a la sentència del cas Millet, de la qual n'ha sortit absolt. “Avui a més de tranquil estic content, alleugerit i satisfet del resultat”, ha indicat. "Quan la sentència qüestiona si l'hotel era d'interès general, en discrepo. És el plenari qui decideix si un pla és o no d'interès general. Accepto el que diu la sentència però no la comparteixo”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#8 Kropotkin, Vic, 29/05/2014 - 19:46

Esto es lo que pasa con los tribunales estelados...

#7 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 29/05/2014 - 19:08

Si feia 17 anys que tenien el problema per què van esperar tant a solucionar-ho?. I ara, la solució és més difícil perquè s´hi ha barrejat la violència. I la violència sempre és condemnable. Algú no hi afegia vingui d´on vingui?. Doncs ara els tocarà solucionar-ho pagant un preu més alt.

#6 ICV = XIMPLES ÚTILS dels separatistes ........... , ICV = XIMPLES ÚTILS ................, 29/05/2014 - 14:53

1) ERC-CDC-CUP = Separatistes ...

2) XIMPLES ÚTILS = "SUMA'T" - UDC - ICV - PSC (abans) ...

3) unionistes / federalistes / confederalistes = UDC - CIUTADANS - PPC - ICV - PSC ................................. .................................................

#5 Papaluna, Barcelona, 29/05/2014 - 14:47

Si solament s'hagués deixat 'enquistar' aquest problema! PSC i CiU, amb la necessaria complicitat i coautoria intelectual d'ERC i ICV són els culpables del brou de cultiu de l'intransigència, de l'odi revengista, i de molts tics autoritaris i xenòfobs contra Espanya: Pura traïció i molta maldat.

#5.1 Estanislau Basora Perarnau, Castellfollit de Riubregós, 29/05/2014 - 17:13

Brou de cultiu. El concepte....

#4 ICV = TONTOS ÚTILES de los SEPARATISTAS..........., ICV = TONTOS ÚTILES................, 29/05/2014 - 14:44

1) ERC-CDC-CUP = SEPARATISTAS...

2) TONTOS ÚTILES = "SÚMATE "- UDC - ICV - PSC(antes)...

3) UNIONISTAS / FEDERALISTAS / CONFEDERALISTAS = UDC - CIUTADANS - PPC - ICV - PSC...................................................................................