Publicitat
Societat · 17 de Juny de 2016. 12:03h.

Un exdirector de Rodalies culpa la Generalitat dels retards

Josep Manau insta el Govern a “dir la veritat”

Un exdirector de Rodalies culpa la Generalitat dels retards

Josep Manau

L’exdirector gerent de Rodalies Barcelona, Josep Manau, en declaracions a la Televisió del Vallés Oriental, ha culpat la Generalitat dels retards que pateixen els trens de Rodalies. Manau considera que el Govern català no vol solucionar el problema perquè li interessa que els trens arribin amb retard.

“Si els itineraris de les marxes dels trens estan fetes amb unes velocitats determinades, si aquestes velocitats es redueixen per les incidències a la via, lògicament s’haurien d’adaptar els horaris, cosa que no vol la Generalitat perquè així poden dir que van amb retard”, ha denunciat.

“Han de dir la veritat i explicar que és el que passa. La Generalitat no té els mitjans tècnics preparats per controlar la situació. I té gent poc preparada. Millor dit, mediocres”, ha lamentat. Manau també creu que Renfe està pagant els plats trencats perquè la Generalitat no vol convocar un concurs per tenir un operador ferroviari que funcioni correctament.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#31 Vicenç, Badalona, 20/06/2016 - 12:41

En la llarga distància,i en concret al recorrregut entre Barcelona i Cartagena, ja fa temps que han adaptat els horaris als retards previsibles.....

#30 Tirant, Bcn, 18/06/2016 - 19:13

Sembla ser que les declaracions de Josep Manau estan sent retransmeses per TV3, Catràdio i RAC1 en tots els seus informatius. Així porten tot el dia i s'augura que seguiran així fins a les eleccions ...

#29 Ves per on, Bcn, 18/06/2016 - 12:29

Que fàcil !! Cal mitja hora de Bcn a Terrassa ? Posi una hora i mitja i s'han acabat els retards. Que bé, noi, Aixi no cal adobar les vies. Tampoc cal canviar les màquines. L'any que vé dues hores i au!

#28 Papitu, el de Sanes, 17/06/2016 - 20:08

Aquest argument és estúpid. Es clar que, si per les vies deixen de circular trens, ja no hi haurà retards. Què perversa és la Generalitat, fent circular trens per les vies...

Ens pren per tontos? O vol desviar la seva pròpia responsabilitat en el nyap de rodalies?

#28.1 Bapremi, Barcelona, 17/06/2016 - 23:37

No te extrañe que te tome por tonto, no sabes leer.
O eres de los que no se interesan por la verdad?

#28.2 MarcdeLleida, Lleida (Països Catalans), 18/06/2016 - 12:39

Cert, suposo que ho farà per a qu¡e l'espanyolam l'aplaudeixi amb les orelles. És a dir, si hi ha males infraestructures que provoquen incidències de retards (línia Lleida a Hospitalet), la solució d'aquest home és adaptar els horaris als retards i no millorar la infraestructura. Quin babau!

#27 Galderic, Barcelona, 17/06/2016 - 20:02

Qui va nomenar a a aquest senyor director de Rodalies ?, no devia ser pa el Ministerio de Fomento, oi ?
Les declaracions d'aquest bon home, són inpresentables, quan parla que els horaris s'han d'adaptar als retards.
Aquest home potser intenta ocultar la seva inutilitat