Publicitat
Societat · 5 de Novembre de 2013. 19:30h.

Un exeurodiputat de CiU rebutja la independència

Guardans demana "respecte" després de les crítiques a Twitter

Un exeurodiputat de CiU rebutja la independència

Guardans, en una foto d'arxiu

L'exeurodiputat de CiU, Ignasi Guardans, ha mantingut diverses enganxades a Twitter després d'afirmar que "recomano a molts independentistes tornar a veure el més aviat possible 'El show de Truman'", film on l'actor Jim Carrey viu instal·lat en una mentida dirigida des de l'exterior i de la qual no n'és conscient. Segons Guardans, molts sobiranistes "viuen com el protagonista" de la pel·lícula. 

Aquestes paraules han provocat nombroses rèpliques i alguna desqualificació, fet que ha aprofitat l'exdirigent de CDC per remarcar que "no desitjo la independència de Catalunya. Respecto als que la volen. I exigeixo que em respectin a mi".

"Aquells que m'ataqueu pels anys en què vaig cobrar diners públics, deveu tenir fàstic de tots els diputats de CiU o d'ERC, no?", ha insistit. "Tretze anys de servei lleial al meu país de la mà de CDC em donen avui almenys el dret a dir el que en penso", ha defensat.

Guardans ha volgut aclarir també que "jo no tinc cap ressentiment a CDC. Cap. Li dec molt del que sóc, del que he fet. I hi tinc grans amics". Tot i això ha afirmat que "CDC s'equivoca de ple. I si no els apreciés, em doldria molt menys". "Crec que CDC ha dilapidat irresponsablement un patrimoni construït durant molts anys. I això és trist. I ho critico", ha al·legat.

"Si preguntes sobre Artur Mas, seré menys positiu. Però en cap cas inclou ressentiment. Ho dic amb tota sinceritat", ha indicat. També ha ironitzat que "a Jordi Pujol li han calgut més de 80 anys per desitjar la independència de Catalunya. Me'n queden 31". Tot i això, i en referència a una consulta, ha dit que "legalment, informant objectivament la població, amb una tele plural, i oferint opcions viables, no tinc problema".

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#44 Anti-COLONS, Barcelona, 07/11/2013 - 02:42

Guardans aviat el veurem a Ciutadans....te exactament el mateix discurs en el tema nacional.

#43 Jordi, Cardedeu, 07/11/2013 - 00:23

Jo respecto que el senyor Guardans no sigui independentista. Ara bé: el que ja no penso respectar són algunes de les animalades que ha arribat a dir. Com per exemple, quan com a conseqüència de la manifestació del 10mil a Brussel·les, el molt pòtul va dir que ens hauriem d'haver manifestat a Madrid!

#42 Albert_O, Llivia, 06/11/2013 - 18:41

penso que és un tema pur i dur de ressentiment. Ja no té aparador a on sortir i què fa? fàcil, criticar i anar en contra del seu partit. Què aconsegueix? un bon ressò que altrament no tindria si només fes la seva feina. Ignasi, tingues dignitat i deixa de donar carnassa als enemics de Catalunya.

#41 ccc, bcn, 06/11/2013 - 16:24

no he llegit comentaris contraris a la opinió del Sr Guardans, n'he llegit molt contraris a la seva persona, aixó si. Res de nou entre els veïns de Truman

#41.1 Moles, Les Ardennes, 06/11/2013 - 20:49

la seva opinió sols és interessada i ressentida, cal contra-argumentar-la?
trobo que per ser un troll, avui vas prou fermat.

#40 Manel, bcn, 06/11/2013 - 14:29

Endavant Ignasi, sempre valent, sempre amb les idees clares!