Publicitat
Societat · 30 d'Abril de 2013. 12:33h.

Un eximputat del ‘cas Pretòria’ carrega contra Parlón

Pascual Vela acusa l'alcaldessa de Santa Coloma de pressionar-lo "per cometre irregularitats"

L'exgerent de Serveis de l’Ajuntament de Santa Coloma desimputat pel cas Pretòria, Pasqual Vela, ha acusat l’actual alcaldessa del municipi, la socialista Núria Parlón, i d’altres polítics d’enviar-li correus electrònics per cometre irregularitats.

“Que alguns polítics em van pressionar per cometre irregularitats, sí, i m’hi vaig negar", ha manifestat en una entrevista a 8aldia. A més, Vela ha assegurat tenir els correus electrònics que demostren les seves paraules i ha apuntat a Parlón com una de les persones que haurien enviat aquests correus. 

Fins i tot ha explicat alguns dels continguts dels correus electrònics. Vela ha dit que Parlón "em demanava que donés subvencions a una fundació a València, de diners públics, perquè s’havia decidit al carrer de Nicaragua".

Vela ha lamentat que ningú de l’anterior cúpula del PSC li hagi demanat disculpes: "especialment el secretari d’organització José Zaragoza, el qual ens va jutjar i condemnar públicament el primer dia sense esperar res més, i sense acceptar la presumpció d’innocència".

Finalment, ha retret al PSC que no hagi actuat igual amb tots els imputats perquè "hi ha diputats que mantenen el seu càrrec tot i estar imputats" i "amb mi no va passar el mateix". 

Pascual Vela
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Colomense, Santa Coloma de Gramenet, 01/05/2013 - 00:42

Flipando con el Vela, este señor le sacaron a patadas y empujones del ayuntamiento por manipular unas oposiciones, hubo gente que se quedó fuera del proceso porque este tipo colocó a sus íntimos e "íntimas"....

#1 Kropotkin, Vic, 30/04/2013 - 13:47

Malditos catalanistas corruptos.....Bankia, Rato, Barcenas, Rajoy, Mato, Cospedal, Urdangarin, Infantas, Camps, Barberà, Matas, EROS, PERS...etc, etc...juas, juas