Publicitat
Societat · 28 de Novembre de 2008. 14:47h.

Un exmembre del CAC vol expedientar 31 estudiants

També proposa expulsions de fins a onze anys per les protestes contra el Pla Bolonya

Un exmembre del CAC vol expedientar 31 estudiants

Manifestacions d'estudiants

L'exmembre del CAC entre el 2000 i el 2006 Joan Botella ha fet pública la proposta d'obrir " 33 expedients disciplinaris contra 31 estudiants" que van participar de les protestes contra el Pla de Bolonya, segons denuncia el Comitè de Suport als Expedientats i les Expedientades.

També lamenten que "només tres dels expedients han quedat arxivats, sense haver-se comunicat si aquest arxivament és de caràcter definitiu o temporal. Pel que fa als expedients oberts per les protestes al Consell de Govern, l'instructor proposa una expulsió de dos anys de la universitat, mentre que per les protestes contra la Junta Permanent de la Facultat de Lletres, es proposen expulsions que va d'un a onze anys".

"Amb aquestes sancions es torna a demostrar el caràcter polític dels expedients, així com de les imputacions, que estan dirigides a membres del moviment estudiantil, en especial representants dels estudiants als òrgans de govern de la universitat. Aquest caràcter, ve també demostrat pel fet que el procés s'hagi resolt en aquest moment, just quan cada cop més facultats són ocupades pels estudiants, amb una clara intencionalitat d'intimidar al moviment estudiantil", critiquen.


"Mentrestant, en cap moment la UAB ha tingut voluntat d'investigar els fets que causaren les protestes, així com tampoc ha vetllat per la reparació física i moral dels i les estudiants ferides en la càrrega dels Mossos d'Esquadra el dia 4 de març al pati de la Facultat de Filosofia i Lletres, que fins i tot ha estat demandada per departaments, professorat individual, assemblees de treballadors de la universitat i sindicats laborals de diferents facultats", sentencien.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Oriol, Valls, 29/11/2008 - 11:42

Què hi fot l'apreciació de que era membre del CAC en una notícia sobre el Pla Bolonya? Tot per fotre la pilota a la Brunete mediàtica. Us esteu cobrint de glòria xecs

#5 Eduard, Santa Coloma de Gramenet, 28/11/2008 - 18:24

Resumint, que voleu embotir el CAC sigui com sigui en una notícia que no hi té res a veure per a fer contents als vostres amics de la caverna i els unilingües "no nacionalistes.

#4 Pere, Barcelona, 28/11/2008 - 17:26

Sóc estudiant d'Historia a l'UB i aquesta gent m'impedeix, amb violència, exercir el meu dret a rebre formació. Qui ens rescabalarà dels dies perduts? Si ells ataquen els drets de la majoria, l'Estat de Dret ha de garantir aquests drets.

#3 Jordi T, Bcn, 28/11/2008 - 17:17

Qui és Joan Botella? ho dic perquè està molt bé saber que treballava al CAC (dada per cert ridicula i irrellevant amb la notícia) però ho seria més saber què té a veure amb els expedients i el carrec q té ara. Digne d'estudi l'article!

#2 Kropotkin, Vic, 28/11/2008 - 16:12

Esta gente del Matrix Catalonia acabará por darse cuenta de que la unica forma de domesticar al pueblo es que monten campos de concentración para encerrar a los opositores al régimen. El resto de medidas serán insufiencinetes...