Societat · 20 de Juliol de 2017. 19:56h.

Un exministre de la UCD, a favor del referèndum

Eduard Punset: "vull que em deixin votar"

Un exministre de la UCD, a favor del referèndum

El científic Eduard Punset, en un article a Público, reivindica el dret a votar dels catalans el proper 1 d'octubre. Punset també va ser membre del Govern espanyol amb Adolfo Suárez, on va exercir el càrrec de ministre per a les Relacions amb les Comunitats Europees.

"Han hagut de transcórrer molts anys perquè, ara, com a català, doni mostres de la meva reconeixement i gratitud a l'actual president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, així com el vicepresident, Oriol Junqueras, i a tota la junta de govern, per seguir remant en la mateixa direcció democràtica", recorda.

"És per això que estic completament a favor de celebrar el referèndum de l'1 d'octubre, pel simple dret democràtic (el substantiu és important) que tenim tots els ciutadans de Catalunya a exercir el nostre vot. Pura i simplement: no poden impedir el meu ni el de ningú: Vull que em deixin votar", conclou.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#19 Telamarinera, Vilanova , 22/07/2017 - 13:10

Qué se vota? La separación? lo puede hacer sólolos actuales catalanes de censo? Es decir, muchas personas que no saben ubicar cultural, histórica y económicamente CAT, lo van a decidir? Con qué mayoría?..pues hay cosas q no pueden ser cambiadas cada 4 años.
Y q principios básicos sobre el a donde?...
Sigo sin entenderle Sr Punset.

#18 Vlac, Barcelona, 21/07/2017 - 16:13

Tú necesidad de ser estrella mediática, perjudica directamente al proyecto político, tremendamente honesto, de tu hija Carolina !!!!

#17 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 21/07/2017 - 11:26

Avui es per mi un dia trist pel respecte que li tinc a Eduard Punset i per ser una de les poques persones que, en rebre la creu de Sant Jordi, va dir a la cara als nacionalistes que aquest no era el cami. Aquesta noticia em sembla mentida, literalment mentida.

#16 Digo yo, BCN, 21/07/2017 - 11:11

Tratándose de Público y Roures, seguro que le preguntaton por Venezuela y con la respuesta hicieron un corta y pega y la metieron donde les dio la gana al más puro estilo 'Cloacas de Interior'

#15 Martín Martínez Mart, Barcelona, 21/07/2017 - 11:07

Home Punset, sembla innocu això de voler votar i a més maco. Ara bé, jo crec que a tots ens convé fer dues reflexions: 1)Les consultes populars, per decidir qüestions de calat, són perilloses, perquè equivocar-se és fàcil, i perquè la fractura es segura. 2)La història, i els resultats de les enquestes, ens indiquen que aquest no és el cam