Societat · 23 d'Octubre de 2020. 11:07h.

Un expert recomana tancar les escoles

El físic Àlex Arenas critica la posició "inamovible" d'Educació

Un expert recomana tancar les escoles

El físic i investigador de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Àlex Arenas, ha considerat que caldria tancar les escoles "com a mínim dues o tres setmanes, recuperables a l'estiu, per poder fer els estudis de seguretat necessaris per plantejar com poden passar els alumnes el que queda de tardor i hivern".

Arenas ha criticat en declaracions a Catalunya Ràdio la posició "inamovible" del departament d'Educació sobre mantenir la presencialitat tot i l'empitjorament de la pandèmia a Catalunya. "És un error que les escoles no es tanquin", ha sentenciat.

Arenas ha apuntat que ara "no podem garantir la seguretat pel problema de la ventilació" i ha afegit que "els infectats en aquestes edats són asimptomàtics totals". "Aquesta posició s'ha de reconsiderar urgentment", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Benet S., Barcelona, 25/10/2020 - 16:00

Davant la manca de gent de nivell que volgués aceptar el càrrec i fer de comparsa d'aquesta banda de mediocres, van tenir de resucitar aquesta momia del tristament recordat "tripartit" per col.locar-lo en un lloc que sobrepasa les seves possibilitats. Pero qui el que preval no es la valúa, sino la intensitat del llaçet groc, quan pitjor, millor

#9 De-MAS-Cràzya, Barcelona (Lemmings Land), 24/10/2020 - 03:25

Mantenir obertes les escoles és decisió política. Bargalló va reaparèixer fa un mes per tornar a vendre la moto de les escoles obertes i segures coincidint amb una setmana de sospitosa devallada de contagis. La setmana següent Salut va començar a notificar positius endarrerits des del 14 de setembre, dia de la tornada a l'escola. Casualitat?

#8 La hora de la rebelión , Barcelona , 23/10/2020 - 23:51

Otro experto del carajillo.... Es hora del Covexit urgente...protejamos a nuestros mayores y vivamos una vida normal...la político del miedo, la avaricia de los grandes laboratorios y la manipulación mediática deben ser vencidas o habrá revueltas sociales debido a la peor crisis económica de la historia moderna..STOP CORONACIRCUS!!!

#7 joan, manresa, 23/10/2020 - 17:26

tinu.)incompetent...,que te altres prioritats ..,els pobres professors ,que senten i viuen l'ensenyament amb dedicació, viuen un calvari i fins i tot..,problemas sanitaris....,On es la conselleria D'Educació...?? Be ,millor no parlar del Conseller, i dels inspectors...???Clar...,tot es la mateixa pilota. UN CAOS....R.I.P. per L'ensenyament !!!!

#6 joan, manresa, 23/10/2020 - 17:20

tinu.)li parlarem amb coneixement de causa des de la nostra ciutat. Un caos, professors amb quarantenes, aulas repletas..,normas que ningú sap d'on venen...,i mes normes sobre formas d'ensenyament..,centenars d'exàmens per corregir..,(axó, sí.. a casa i als finals de semana..)una disbauxa ,un caos i si a sobre et cau un director (cont