Societat · 30 de Març de 2022. 10:17h.

Un fundador de Terra Lliure diu que els constitucionalistes són “bèsties”

Fredi Bentanachs adverteix que no té por a morir en "la lluita"

Un fundador de Terra Lliure diu que els constitucionalistes són “bèsties”

El fundador de Terra Lliure, Fredi Bentanachs, durant un tall de la Meridiana, ha agafat el micròfon per titllar de “bèsties” els constitucionalistes, dir que és “immoral” que els nens “parlin castellà alegrement” al pati de l’escola, assegurar que el “genocidi” català és pitjor que el d’Ucraïna i advertir que no té por a morir en "la lluita".

 “Aquelles bèsties d’allà les deixeu perquè no són el problema. Aquelles bèsties d’allà marxaran quan el poble desperti i tiri endavant”, ha afirmat Bentanachs en referència als veïns que protesten.

També ha lamentat que “el nostre estimadíssim govern de Vichy són els que han enviat els Mossos, no els han enviat els jutges. ERC i Pere Aragonès han enviat els Mossos a reprimir el poble. El govern de Vichy d’ERC i part de Junts, que són una colla de traïdors, Jordi Sánchez i companyia”.

D’altra banda, ha considerat que “al pati de les escoles catalanes els nens parlin castellà alegrement és immoral. Ens estan assassinant, és un genocidi. No el d’Ucraïna, no. El nostre, que ningú se’n ocupa”. “Ens estan massacrant i si no fem quelcom d’aquí un temps no es parlarà català”, ha augurat.

“És qüestió de lluita al carrer, és qüestió de resistència”, ha remarcat el fundador de Terra Lliure, a més de deixar clar que “jo no abandonaré la lluita, no tinc res a perdre, ni la llibertat perquè la llibertat ja l’he perduda, jo”.

Bentanachs ha afirmat que “he perdut molts companys assassinats en aquesta lluita”. “Estic fins els collons!”, ha exclamat, a més d’anunciar que ha decidit no tornar a llegir poemes als seus companys de talls perquè està “molt cabrejat”.

“Continuaré la lluita, no tinc res a perdre, només la vida i aquesta ja l’he perdut fa molts anys”, ha sentenciat, entre els aplaudiments de la resta de manifestants.

Publicitat
Publicitat

104 Comentaris

Publicitat
#105 Toni P, Manresa, 03/04/2022 - 08:37

Pobre home, si es que dona peneta i tot amb aquestes grenyes, els seus 65 tacos i pensant que viu a1968... Però encara no han pensat en donar-li un petit càrrec perque es calmi? Ho faria bé com a Subsecretari de la Conselleria de Greuges i Plors Centenaris, o assitent al despatx del Torra, per a dur-li el café.

#104 Vicente, Barcelona, 02/04/2022 - 08:25

Fijemonos en sus rostros. Envejecen mas rapido que el resto por culpa del odio y el resentimiento. Sufren mucho mas el paso de los dias al ver que continuan y continuaran siendo españoles. Y se vuelven feos, cada vez mas feos.

#103 jotaeme, Mataró, 01/04/2022 - 20:03

La parada de los monstruos.

#102 Sergi , Bcn , 01/04/2022 - 00:50

Freddy = Friki

#101 Pregunto jo, Tarragona, 31/03/2022 - 23:43

Es veritat que aquest "perles" va esser enxeneta en un grup de castellers ???