Publicitat
Societat · 23 d'Abril de 2012. 09:34h.

Un Govern de missa

Mas i fins a vuit consellers assisteixen a la cerimònia religiosa al Palau per Sant Jordi

Un Govern de missa

L'arquebisbe de Barcelona, el president Mas i la seva dona al Palau

La celebració de Sant Jordi al Palau de la Generalitat ha començat a les 9.00 hores amb una missa a la capella Sant Jordi oficiada per l’arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, amb l’assistència del president de la Generalitat, Artur Mas, així com d’altres membres del Govern i autoritats de Catalunya.

Entre els assistents hi havia diversos consellers com la vicepresidenta Ortega (Governació), Puig (Interior) Pelegrí (Agricultura) Ruiz (Salut), Mascarell (Cultura), Cleries (Benestar i Família), Fernández Bozal (Justícia), Mena (Empresa) a més de Francesc Homs i Germà Gordó, però també pel PSC l'expresident Montilla o el president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal.

També autoritats com la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, l'expresident Pujol; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; i diputats com Jordi Turull o Ramon Espadaler.

També el ministre de l'Interior, Jorge Fernández; i la presidenta el PPC, Alícia Sánchez Camacho; l'alcaldable per Barcelona, Alberto Fernández; o el portaveu al Parlament, Enric Millo; a més d'autoritats civils i militars.

Alguns dels consellers que han assistit a la missa de Sant Jordi

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#20 joan, manresa, 24/04/2012 - 12:11

El Casal obre la seva paradeta desde Morolandina.---¡¡ Cu...s,quin titular....!!! I quina colla de comentaris més curts de miras...!!!..Que una missa a l'any tampoc fa cap mal ......,clar millor las mesquitas oi...?Quin País més desgraciat,..¿ Qué..., ya tornem amb els menja-capellans..?Penós..

#19 RETALLET, Can Palanca, 24/04/2012 - 10:14

Mare meva, quina parafernàlia, quina pompa i quina comèdia més decimonònica. En lloc d´anar cap endavant tornem a segles enrere!!!!! La burgesia, el capital i l´esglèsia de la mà i el poble... que el bombin!!!

#19.1 guillem, bcn, 25/04/2012 - 14:08

Suposo que ho diràs pels beneficiaris de càritas no?

#18 Manolo, Barcelona, 23/04/2012 - 19:48

Teniendo en cuenta que a la Iglesia no se le recorta el presupuesto, me parece bien que el obispo haga la rosca al poder.

De hecho, siempre ha sido así y siempre será.

#17 femenias, barcelona, 23/04/2012 - 19:46

És un mal moment per criticar l'Esglèsia Catòlica, donat que és la única institució que aplica la Llei de Dependència, votada pel govern (socialista, per cert).

#16 Daserrout, BCN, 23/04/2012 - 19:44

Jo en tenia moltes ganes de veure una foto com aquesta. Estic fins al capdamunt d'ateus, heretjos, pagans, agnòstics i titafredes; el trispart era ple. Les arrels judo-cristianes de Cat. no les podem oblidar. Cosa que el trispartit va fer mans i mànigues per descristianitzar Catalunya.