Publicitat
Societat · 25 de Maig de 2014. 12:19h.

Un grup organitzat robava motocicletes per enviar-les al Marroc

Format per tres homes de 60, 35 i 20 anys

Un grup organitzat robava motocicletes per enviar-les al Marroc

Una imatge d'una furgoneta dels detinguts (Foto: Mossos)

Els Mossos d’Esquadra han detingut un grup organitzat que robava motocicletes, les desballestaven i enviaven les peces al Marroc. El grup estava format per tres homes de 60, 35 i 20 anys, veïns de Sant Vicenç dels Horts i Olesa de Montserrat, i de nacionalitat marroquina.

El agents van poder detenir tres dels membres del grup i constatar que hi havia una marcada distribució de tasques. Un dels detinguts s'encarregava del transport, un altre de desmuntar les motocicletes i l'altre de proveir al grup d'estris i utensilis per poder ocultar les peces, que de vegades provenien de robatoris a pàrquings i trasters.

La investigació va permetre identificar fins a cinc homes que es dedicaven a la sostracció dels vehicles. Els mossos van detenir els tres homes com a presumptes autors dels delictes de receptació i de pertinença a grup criminal, i van emetre dues ordres de crida i cerca per localitzar els altres dos membres de l'organització.

Les detencions es van produir els dies 12 i 13 de maig segons han informat els Mossos d’Esquadra. Els fets es remunten al 23 d'abril quan el mossos van rebre denúncia de la sostracció d'una motocicleta a la localitat de Barcelona. La moto portava un sistema de localització per radio freqüència que indicava clarament que es trobava a la urbanització Mas del Remei de Cervelló.

Els investigadors van localitzar en el lloc indicat una edificació aïllada i un petit cobert, dins d'aquest hi havia dues motocicletes que constaven com a sostretes. A més, a pocs metres van trobar una furgoneta completament plena d'estris domèstics. Els agents van buidar la caixa del furgó i van localitzar a la part més propera a la cabina diferents peces de cinc motos que havien estat desballestades.

A més, es van localitzar els bastidors dels vehicles amagats als baixos de la furgoneta. Els mossos van poder comprovar que es corresponien a cinc motocicletes que havien estat robades a Barcelona entre el 16 i el 23 d'abril. En el perímetre de la casa, els mossos també van poder observar restes d'un foc, entre les cendres van localitzar les plaques de matrícula dels vehicles sostrets. Posteriorment, també van recuperar quatre motocicletes més i els vestigis i peces de vuit motos més diferents.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Papaluna, Barcelona, 25/05/2014 - 22:38

D'on són aquests paios? A que us ho imagineu? O de a fora de la U.E., o d'un país que ho és des de fa poc, o quillatas-quinquis-follachonis. Això és el que hi ha, però com que els cupsercsicvsciuspscspps i els seus mallerengues pro invasió immigratòria no estan per la feina i ho recolzen, així anem

#5 maa, Barcelona, 25/05/2014 - 19:27

A Casablanca fa uns dies vaig veure més d'una motocicleta que circulava fins i tot amb matricula espanyola.

#4 Oriol ITV, Sabadell, 25/05/2014 - 14:07

Són els nous catalans...

#3 Víctor, Barcelona, 25/05/2014 - 13:45

Seguro que Mas se hizo una foto con ellos en las anteriores elecciones.

#3.1 Xuclapops, Gironja, 25/05/2014 - 14:09

Tracte'm los be que han de formar part del nou país.

#2 Mariano Alfredo Gil y Pollas, Vilablareitx, 25/05/2014 - 13:24

Ese es el motivo del aumento de las exportaciones en España.