Publicitat
Societat · 11 de Febrer de 2014. 19:11h.

Un humorista truca la Guàrdia Civil per 'denunciar' que ha penjat una estelada al seu balcó

L’agent li replica que “usted llame a algún sitio de subnormales”

L’actor i monologuista Peyu ha trucat la Guàrdia Civil per informar que té una estelada al balcó -ERC ha denunciat aquest cap de setmana que prenien nota de domicilis de Sant Celoni- perquè així els “estalvia” feina. L’agent li ha recomanat que "truqui a algun lloc de subnormals”.

L'humorista, que ha difós la conversa durant la seva secció del programa Fricandó Matiner de RAC105, comença la conversa dient que “té una estelada al balcó, per si ho volen apuntar”. “Això és nou?”, li pregunta el guàrdia civil.

Tot seguit, després d’un moment en espera, el passen amb un responsable del cos policial que li diu: “això crec que hi ha uns altres subnormals que s’encarreguen d’això”.

Aleshores en Peyu li diu que “van ser guàrdies civils” qui van prendre nota d’estelades al balcó. “Vostè truqui a algun lloc de subnormals i digui que vol donar dades d’on penja l’estalada”, li diu abans de penjar-li el telèfon.

També fa una trucada a la direcció central de la Guàrdia Civil i perquè “té una estelada penjada al balcó”. “Una ‘chavala’?”, li pregunta l’agent. L’humorista li aclareix que és “una bandera independentista” i, finalment, el policia pren nota i s’acomiada.

El monologuista, durant l'acte d'ERC a favor de la consulta
Publicitat
Publicitat

89 Comentaris

Publicitat
#61 Miquel, Badalona, 13/02/2014 - 17:05

No entenc com un guardia civil els hi diu subnormals a uns altres guardies civils i es quedi tant ampla !! Els bobbies anglesos son mes educats.

#60 javier, Barcelona, 13/02/2014 - 02:22

PARA ESTO PAGAN A ESTOS QUE DICEN SER PERIODISTAS!! QUE VERGUENZA!! CADA DIA DA MAS ASCO ESTE PROGRAMA!!! Y SOY CATALAN Y ESPAÑOL QUE SE ENTEREN DE UNA VEZ!!

#60.1 pep, manresa, 13/02/2014 - 22:21

Molt bé, ja ens n'hem assabentat, quan siguem independents podràs triar quina nacionalitat vols tenir, podràs decidir si vols ser un ciutadà català de ple dret o un estranger resident a Catalunya, això si, periòdicament hauràs d'anar renovant el permís de residència, si reuneixes les condicions

#59 Tatiana Castro, Barcelona, 12/02/2014 - 22:51

Gran ejemplo de lo denigrante que puede llegar la conducta de una persona. Gran ejemplo de lo que representa CiU y ERC.. Homs... Tarda.. el del aquelarre.. el Toni Alba.. este del humor catalan independentista.. etc.. etc..

¿Hasta cuando vamos a ser menospreciados por estos inútiles?

#58 Pere, Vich, España, 12/02/2014 - 20:43

¡VIVA LA GUARDIA CIVIL!

#57 sancionable?, bcn, 12/02/2014 - 19:52

Que el humorista cause una reaccion u otra en cada uno de vosotros dependera de por donde cogeeis es evidente, pero que un guardia civil se dirija asi a un ciudadano sea cual sea no me parece nada correcto. Estan preparados para estar en situaciones peores y en esta me saltan asi? deplorable