Societat · 3 de Novembre de 2012. 11:20h.

Un imam de Vilanova del Camí rebutja condemnar el de Terrassa

Malgrat que una moció de l'Ajuntament l'instava a fer-ho

Un imam de Vilanova del Camí rebutja condemnar el de Terrassa

L'imam de Terrassa, a l'esquerra, després de sortir de la comissaria. (Foto: TV3)

L'imam de Vilanova del Camí ha rebutjat condemnar l'imam de Terrassa, Abdeslam Laarusi, que aconsellava en els seus sermons que els homes colpegessin les dones per "corregir" la seva conducta.

El passat 14 de Maig el ple de l'Ajuntament de Vilanova del Camí va aprovar una moció presentada per PxC -que va ser l'únic grup que hi va votar a favor però va tirar endavant amb l'abstenció d'ICV, ERC, PP, CiU, PSC i dos partits independents locals- per instar l'imam de la mesquita de la Pau a condemnar l'actuació del seu col·lega.

Però de moment no s'ha volgut pronunciar i tampoc no ha volgut signar la confirmació de recepció de la moció que des de l'Ajuntament li han fet arribar. El regidor de PxC a Vilanova del Camí, Sergi Balcells, ha declarat que "aquest líder religiós en primer lloc no va voler ni acceptar la carta de l'Ajuntament, més tard la va acceptar i encara estem esperant després de cinc mesos que es digni a fer el que li ha demanat l'Ajuntament de la nostra localitat, una cosa tan senzilla i normal com condemnar les accions deplorables del seu col·lega de Terrassa".

"Com no s'ha pronunciat haurem de pensar que qui calla atorga i per tant seria bo que els Mossos d'Esquadra també es passin de tant en tant per la mesquita de la nostra població, no sigui que tinguem un altre ensinistrador de com s'ha de pegar les dones més a prop del que ens pensem", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Jove, barcelona, 03/11/2012 - 23:05

L'imam de Terrassa aconselleva als homes maltractar les dones i és deplorable i per això ha estat condemnat. Els de PxC aconsellen maltractar els inmigrants, fer sofrir persones que ja de per si ho passen malamenti. Jo tampoc signaria una petició de PxC.

#8 ANGLADA FOR PRESIDENT., Cataluña ocupada por el Islam., 03/11/2012 - 17:25

¿Por qué les llamamos "inmigrantes", si en el fondo son INVASORES?

#7 Es Urgente una TREGUA., BARCELONA, 03/11/2012 - 17:22

Paso de discutir con otros catalanes sobre independencia, inmersión, historia y bla, bla, bla...tenemos dentro de nuestro país a estos INVASORES a los que hay que EXPULSAR lo antes posible, TRABAJEMOS CONJUNTAMENTE, VOTEMOS PXC.

Cuando estemos LIMPIOS de BASURA EXTRANJERA, seguimos discutiendo.

#6 xavier, sabadell, 03/11/2012 - 15:27

Digueu-li que vindrà la Camatxo l´apocalíptica i el posarà de cara a la mola.

#5 Pepetu, Catallufa (de moment), 03/11/2012 - 13:59

Perquè hem de tenir aquesta púrria al nostre país? Que jo sàpiga, aquests "ni estudien ni treballen"... Viuen de la mamella, i a més l'insulten. President Mas, encara manquen dies per a les eleccions. Què faig amb el meu vot? El dono a PxC?