Publicitat
Societat · 13 de Març de 2013. 12:58h.

Un imputat 'assetjat' per la premsa

Els mitjans empaiten sense èxit Xavier Crespo pels passadissos de la cambra

Un imputat 'assetjat' per la premsa

Crespo, fugint de la premsa

L'allau de periodistes que esperaven del diputat de CiU, Xavier Crespo, no han tingut èxit i no han pogut obtenir cap declaració de l'exalcalde de Lloret, després que aquest hagi decidit no aturar-se a atendre els mitjans de comunicació que l'han perseguit pels passadissos del Parlament.

El fiscal anticorrupció Fernando Bermejo va preguntar dimarts a Crespo sobre el suposat desviament d'importants sumes de diners a les Illes Caiman, que el polític va negar. L'interrogatori, celebrat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, va durar més de quatre hores i mitja.

El diputat de CiU va negar en tot moment tracte de favor a l'empresa Development Diagnostic Company SL (DDC), administrada pel rus Andrei Petrov, presumpte cap de la màfia russa a la població. El TSJC investiga Crespo pels presumptes delictes de suborn i, eventualment, prevaricació en la seva gestió com a alcalde.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Beto, Barcelona , 13/03/2013 - 13:59

Sembla mentida que CIU s'encaparri en defensar aquest personatge .Quin espectacle que dona el Parlament .CIU ha de corre el risc de ser injust però cessar aquests individuus com en Crespo i en Martorell si vol seguir liderant una majoria .Ara hi ha alarma social .Empastifen el procés