Publicitat
Societat · 24 d'Agost de 2008. 15:19h.

Un incendi provoca l'alarma a Vandellós

Ha obligat a aturar la planta i a activar en fase de prealerta el Pla d'Emergència Nuclear de Tarragona

Un incendi provoca l'alarma a Vandellós

Vandellós II

Un foc ja extingit a la sala de turbines de Vandellòs II ha obligat a aturar la central, que continua en aturada automàtica i no se sap quan reprendrà l'activitat. Els tècnics de la planta estan avaluant tant les causes com les conseqüències d'aquest incident. L'incendi ha obligat a aturar la planta i a activar en fase de prealerta el Pla d'Emergència Nuclear de Tarragona. Aquests protocols, però, ja s'han desactivat després que els bombers de la central han aconseguit sufocar les flames en dues hores.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pep, Berga, 25/08/2008 - 16:29

sirhall, que dolent ets , com a mínim hem de creurei tenir fer en que existeix un altre barri millor. Per que el que tenim, fot puta pena! No fem prou penitencia?

#2 Juan, Barna, 25/08/2008 - 11:20

Antes de que los progres, ecologistas y sensibleros, ah.. y poliquillos, empiezen a opinar les recuerdo que un poco más al norte arriba (unos 200 kms) hay 59 reactores con un funcionamiento (nº de incidentes) muy similar a los 8 que tenemos en España.

#1 sirhall, Barcelona, 24/08/2008 - 16:00

El dia que verdaderament passi algu gros a Vandellós ni e-notícies tindrà temps de publicar-ho ni nosaltres de comentar-ho, estarem tots a l'altre barri, on segur q també governa el PSC. Quin futur més negre!