Publicitat
Societat · 12 de Desembre de 2021. 10:30h.

Un indepe compara la família de Canet amb els "terroristes de Hamàs"

"El seu odi està per davant de protegir els seus propis fills"

Un indepe compara la família de Canet amb els "terroristes de Hamàs"

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha comparat la família de Canet de Mar que ha demanat castellà a l'escola del seu fill amb "terroristes de Hamàs". Segons ha afirmat a Twitter, "el seu odi està per davant de protegir els seus propis fills" i "utilitzen als seus fills com escuts humans".

Santiago Espot ha publicat un vídeo davant d'una escola al barri del Raval, Barcelona, on explica que "aquí s'hi parla multitud de llengües per part dels seus alumnes", però, "a Espanya hi ha una que no vol que es parli, la llengua catalana. D'aquesta manera evitaran que s'integrin al nostre país i esdevinguin potencials independentistes."

"Per fer-ho utilitzen els seus propis fills, com és el cas de l'escola de Canet de Mar, que permeten que una criatura de cinc anys sigui assenyalada per tothom per obligar a fer el 25% en llengua castellana", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

87 Comentaris

Publicitat
#83 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/12/2021 - 22:11

Ya está el típico HDLGP que proyecta en los demás su mierda moral.

#82 BEJOTA, bcn, 13/12/2021 - 16:17

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU.
TÚ ,EXTREMEÑO, ESTÁS MEJOR CALLADO.

#81 Sergi Sergio, Barcelona, 13/12/2021 - 14:08

Lo veis como son una banda de perturbados mentales, probado y comprobado.

#80 Serà això?, Barcelona, 13/12/2021 - 11:17

A veure si serà que a l'1-O alguns van rebre al cap i encara no s'han pogut refer? Maleïdes retallades a Sanitat que amb les llistes d'espera tan inhumanes que han deixat aquesta pobra gent no acaba de rebre l'atenció que cal.#79 Fart, Bcn, 13/12/2021 - 09:50

Els de la caixa de solidaritat que li paguin un tractament psiquiàtric a aquest home o acabarà malament.