Publicitat
Societat · 12 de Maig de 2014. 12:32h.

Un jove crema els cotxes de la seva exparella

Detingut un noi de 27 anys també per maltractaments físics i psíquics en l’àmbit de la llar

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat 2 de maig un home de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Salvador de Guardiola, com a presumpte autor d’un delicte de danys i maltractament físics/psíquics en l’àmbit de la llar.
 
El dia 1 de maig cap a les 22:30 hores es va tenir coneixement que al carrer de Montserrat de la població de Sant Salvador de Guardiola, s’estaven cremant quatre vehicles. Al lloc s’hi van adreçar indicatius dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers de la Generalitat, que van extingir el foc.
 
Davant aquests fets, els agents de la Unitat d’Investigació de la Comissaria del Bages, van iniciar una investigació. En el transcurs de les hores els agents, gràcies la inspecció ocular realitzada van poder determinar que el foc als vehicles havia estat provocat, ja que havien localitzat un accelerant a l’interior d’un dels vehicles.
 
També van saber que dels quatre vehicles cremats, tres eren de la mateixa família i l’altre d’un veí de la zona, que estava just aparcat darrere.
 
La titular de dos dels vehicles va declarar en seu policial que sospitava de la seva exparella, ja que amb anterioritat l’havia amenaçat de cremar-li el seu vehicle i el de la seva actual parella.
 
Amb aquestes manifestacions, i declaracions aportades per testimonis, que situaven l’exparella de la noia en el moment que els vehicle van començar a cremar al lloc dels fets, els agents el van detenir el dia 2 de maig com a presumpte autor d’un delicte de danys per cremar els vehicles i per maltractaments físics/psíquics en l’àmbit de la llar. El detingut, va passar a disposició judicial el dia 3 de maig davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat