Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2014. 13:48h.

Un jutge de Gavà decreta llibertat amb càrrecs per uns lladres d’autopista

Els detinguts, que fomen part d’un clan familiar, acumulen un gran nombre d’antecedents

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) van detenir el passat 31 de juliol cinc persones, tres homes i dues dones, d’edats compreses entre els 54  i 19 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns del Prat de Llobregat (Baix Llobregat), com a presumptes autors de 18 robatoris amb força i un robatori amb violència en vehicles estacionats en àrees de servei de l’autopista AP-7.

La UOM, unitat encarregada de vetllar per la prevenció, investigació i resolució de delictes comesos a les vies de trànsit, en els últims tres mesos havia detectat un augment de robatoris amb força a les diverses àrees de servei de la via distribuïdes per la via AP-7.

Els investigadors van poder determinar que els autors d’aquests robatoris sempre actuaven igual: es desplaçaven a través de la geografia catalana, entraven i sortien en diverses ocasions de les àrees de servei de l’autopista AP-7 i  seleccionaven  a les seves víctimes.

La majoria  responia a un perfil de turista que viatja amb equipatge amb eventuals objectes de valor i amb sumes substancials de diners per les vies ràpides del país. Per dificultar la tasca policial els autors empraven mitjans d’ocultació del rostre com ara mocadors i tapaven les plaques de matricula del vehicle utilitzat per evitar una possible identificació policial.

Fruit de les indagacions els agents van poder identificar un dels vehicles utilitzats pel grup en la comissió de robatoris i als cinc integrants del grup. A més, al detingut que feia funcions de conductor dins del grup se li va retirar el permís de conduir.

La investigació ha constatat que els detinguts són membres d’un clan familiar dedicat a realitzar robatoris a vehicles en àrees de servei de les autopistes.

Els cinc detinguts, que acumulen un gran nombre d’antecedents per fets similars, van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Gavà que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#7 Papaluna, Barcelona, 12/08/2014 - 20:29

Nom, cognoms, cara, adscripció política (i lògia a la que pertany), ara mateix!
Ja ni ha prou de prevaricadors i connivents amb el crim, que solament volen que tot peti per tal de que 'els seus' agafin el poder.
Tan se m'en fot que siguin gitanos, paios o immigrants; aquí el problema és aquest bord

#6 tolstoi, Barcelona, 12/08/2014 - 18:33

¿NO SERIA LA FAMILIA DEL PUJOLETS?

#6.1 Pere, Comarca Garraf, 12/08/2014 - 19:29

No, son los otros !!!!
¿Quienes?
Pues que lo digan claro, sabemos los del apellido Pujol ? Pujolets ? y otros, pues ahora que digan los apellidos de esos de la Autopista.
Solo salen los apellidos de los politicos y los de los atracadores no, porque ?

#6.2 Quim, Sant Cebrià de Vallalta, 12/08/2014 - 20:18

Quina sopèrbia signar amb "tolstoi"!

Segur que sols estàs emprenyat amb en Pujol o estàs emprenyant amb els catalans pel seu desig de llibertat?

#5 Jess, Barcelona, 12/08/2014 - 18:11

De verdad cree este juez que estos delincunetes se van a estar quietos sin volver a actuar. Hace días en Madrid, un hombre fue detenido acusado de intentar violar a una mujer fue puesto en libertad y lo primero que hizo fue violar y matar a otra mujer.

#5.1 Quim, Sant Cebrià de Vallalta, 12/08/2014 - 20:15

Però això és culpa del jutge o de les lleis?

No fem demagògia barata, si us plau.

#5.2 Jess, Barcelona, 13/08/2014 - 01:00

Queda clar que és cosa del jutge, aixi que qin és el que fa demagògia?

#4 Pere, Comarca Garraf, 12/08/2014 - 17:59

Prisiones llenas !

En el lugar de estancias para presos, en ese espacio o terreno de las piscinas, hacen falta mas celdas. Menos patios, menos piscinas, menos hoteles, menos privilegios y más seriedad !!!!!!!!!

#4.1 hector, bcn, 12/08/2014 - 18:20

Mas trabajos forzosos o trabajos dentro de la carcel para ahorrar costes, que menos que sean ellos quienes se paguen su estancia, no los contribuyentes tener que haber sufrido sus consequencias y su castigo, que el coste por preso es acojonante.

#3 joan, sabadell, 12/08/2014 - 16:22

Almenys que es donin d'alta a la SS i ja que no els posen a la presso que cotitzin per lo robat, i paguin impostos com tots. Segur que son dels que cobren subsidis i ajudes cada mes.. Els mantens i a sobre et roben. En fi.