Publicitat
Societat · 24 de Desembre de 2013. 10:47h.

Un laboratori de cocaïna en ple Sarrià-Sant Gervasi

Els Mossos ho van descobrir després d'una explosió als baixos de l'edifici

Els Mossos d’Esquadra han detingut un traficant de substàncies estupefaents que havia instal·lat en el pis on vivia un laboratori de cocaïna que el passat 17 de desembre, com a conseqüència de la manipulació de la droga, va explosionar i es va incendiar.
 
Els fets van passar cap a les 20 hores del vespre, quan un veí de l’immoble va alertar que acabava d’escoltar una forta explosió als baixos del bloc on vivia, situat al districte de Sarrià –Sant Gervasi, a Barcelona. Immediatament, efectius dels bombers de Barcelona es van desplaçar fins al lloc dels fets per sufocar l’incendi, juntament amb efectius policials que en arribar allà van poder veure un home, que davant la presència policial, va intentar marxar sense aconseguir-ho.
 
Un cop a l’interior del domicili, els agents van observar que hi havia gran quantitat de cocaïna, una premsa hidràulica i diversos  microones. Així doncs, per tal de preservar les substàncies estupefaents, els mossos van recollir al voltant de mig quilo de substància de tall, una bossa tipus embolcall amb paper fil transparent amb un pes aproximat de 100 grams de cocaïna, i una olla de cuina dintre de la qual hi havia una substància de forma cristal·litzada de color blanc, la qual podria ser substància de tall barrejada amb cocaïna.

Per tot plegat, els agents van detenir  l’home per un delicte contra la salut pública i van procedir a escorcollar-lo, localitzant unes claus que corresponien a la porta del domicili que es trobava al costat del que s’havia produït l’explosió. El detingut també portava entre els seus objectes personals diferents justificants de compra de material que es fa servir per tallar i manipular la cocaïna.
 
L’endemà, els agents, amb autorització judicial, van fer una entrada i registre  en els dos domicilis, un dels quals corresponia al que s’havia incendiat, on es va localitzar 3'350 quilograms de cocaïna, 1'5 kg de substància de tall, una pistola, 6 bàscules, 2 premses, diversos  productes inflamables, ampolles d’anhídric acètic, àcid clorhídric, carbonat potàssic i documentació personal del detingut.
 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 l'anís del quico, homs, 24/12/2013 - 19:47

yes sir, és que els mossos són uns linxs tot sentint explosions de 69.000 decibel.lis, ni que sigui a 69 centímetres.

#3 El mico de l'anís, Badalona, 24/12/2013 - 18:37

Així podien garantir un producte fresc, en el·laborar-lo a l'àrea de Sarrià i Pedralbes, per on viuen els seus consumidors.

#2 el moro de ciutadans , bcn, 24/12/2013 - 13:33

Ara començo a entendre a tots els Unionistes i el seu entusiasme.

#1 Barranquilla, Barcelona, 24/12/2013 - 12:57

El Port de Barcelona és l'entrada principal de cocaïna a Europa i la capital catalana també una de les màximes consumidores des de fa anys.

#1.1 Por tierra ,mar y aire, Terrassa, 24/12/2013 - 19:20

No nos falta de nada para ser un país puntero...En tráfico de drogas ,mafias internacionales , entrada de inmigrantes ilegales , fábrica de yihadistas....

#1.2 El narcotràfic parla en espanyol, Sabadell, 24/12/2013 - 21:12

Suposo que el barranquilla parla per experència personal, no per altra cosa.. La porta d'entrada de la cocaïna a l'estat és andalusia i galícia, el 90% del diner negre de l'estat espanyol pasa pel narcotràfic gallec, la resta, pallassades. Espanya principal consumidor per càpita de cocaïna del món.