Publicitat
Societat · 2 d'Agost de 2018. 16:55h.

Un manter talla la femoral a un turista a Barcelona

Un sindicat de la Guàrdia Urbana diu que el venedor ambulant “va colpejar-li amb la sivella d'un cinturó”

Un manter talla la femoral a un turista a Barcelona

Un 'manter' va agredir greument un turista nord-americà aquesta passat dimecres a la nit a Barcelona, segons ha informat fonts de la Guàrdia Urbana. El venedor ambulant va provocar-li un tall a la femoral amb la sivella del seu cinturó després que l'home defensés una dona que estava sent increpada pels 'manters'. Els vídeos enregistrats per Ana Martínez mostra com va ser l'agressió:

El sinicat de la Guàrdia Urbana CSIF ha explicat que “una dona que anava amb un cotxet de nen petit va recriminar als manters que no podia passar. Va ser llavors quan la dona va ser increpada pels venedors i el ciutadà nord-americà va intervenir per separar les parts”. Els fets van tenir lloc a la plaça Catalunya de Barcelona a les 21.50 hores d'aquest dimecres.

“Mentre l'home defensava la dona, un altre venedor se li va acostar i va colpejar-li amb la sivella d'un cinturó i va tallar-li la femoral”, segons la versió del sindicat de la Guàrdia Urbana CSIF. Aquesta agressió va causar el turista “una ferida profunda de sagnant arterial”. Per la seva banda, l'Ajuntament de Bacelona ha confirmat una “baralla entre un turista i un venedor ambulant” i ha informat que els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han obert una investigació.

El secretari d'organització del CSIF, Eugenio Zambrano, ha denunciat que “l'agressió al turista és fruit de la deixadesa i el suport institucional del govern de Colau cap als manters”. “Aquests venedors actuen amb molta agressivitat”, ha criticat el representant del sindicat policial, alhora que ha sentenciat que “Barcelona és una ciutat sense llei”.

manter.jpg

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#27 pajilleros por la indapandansia, onanistas del mundo, uníos!, 03/08/2018 - 11:32

En solidaridad con los mercaderes de la calle agredidos por la señora del bebé y el turista gringo, exigimos el cambio en el nomenclator: de 'Plaza Cataluña' a 'Plaza de la República Centroafricana'.
"Ni oblit, ni perdó!"

#26 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 03/08/2018 - 11:24

Demasiada violencia por el paso de un carrito de bebé; si consentimos que estos africanos repliquen en España su sistema tribal, la república bananera está servida. Los casos de violencia callejera protagonizada por estas personas se estan repitiendo demasiadas veces, ¿alguien se ha molestado en explicarles que no se debe agredir a nadie...?

#25 Pan con tomate y jamón Ibérico, Free Tabarnia, let's go Tabarnia!!, 03/08/2018 - 11:07

Si, si, la indignación del respetable con este ayuntamiento perroflauta es evidente. ¡Pero despues no les votéis leches...!

#24 FERRANOT, BARCELONA, 03/08/2018 - 10:35

Demanen a crits la formació d'un Front National. I després a plorar, és clar.... Els Colau i Cía en serien els máxims responsables.

#23 OFNI, EL CARXE, 03/08/2018 - 10:07

"Això és conseqúència de la reunió del Llarena amb el CNI a la rostisseria.Van decidir enfonsar el turisme a la nostra nació per tal que els estrangers -inclosos els espanyols- vagin a estiuejar a Espanya.Són tan transparents..."
Declaracions de Vicent Partal al diari "Chosun Ilbo",Seül,Corea del Sud,03-08-18.

#23.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 03/08/2018 - 15:42

"Sin duda los manteros son todos del CNI, solo haya que ver la pinta de españolazo que tienen"
Purria de Tabarnia (aka Farraycoca) en la editorial de Wall Street Journal