Publicitat
Societat · 27 de Maig de 2020. 12:32h.

Un minut de silenci després d'11.000 morts

La senyera de Palau oneja a mitja asta

Un minut de silenci després d'11.000 morts

El Govern amb el president de la Generalitat, Quim Torra, el vicepresident, Pere Aragonès, al capdavant ha guardat un minut de silenci a la Plaça Sant Jaume en senyal de dol per les més d'11.000 víctimes que hi ha hagut a Catalunya a causa de la pandèmia del coronavirus. A més, la senyera del Palau de la Generalitat ondeja a mitja asta.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i membres de l'Ajuntament de la ciutat també s'ha sumat a l'homenatge des de l'altre costat de la plaça.Tots ells han mantingut la distància de seguretat i portaven màscara, i després del minut de silenci dels membres de l'Executiu i del govern municipal de la capital catalana s'han desplaçat al mig de la plaça per saludar-se. 

Aquesta acció s'ha repetit arreu del territori. El president del Parlament, Roger Torrent, els membres de la Mesa i els representants dels grups i subgrups parlamentaris també han fet un minut de silenci davant la façana de la cambra catalana.

El Departament de Salut va difondre ahir les últimes dades de la pandèmia. Un total d'11.877 persones fins al dia d'avui han mort per la Covid-19 o com a sospitosos. D'aquestes, 6.633 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.928 a una residència i 774 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d'informació.

senyera.jpg

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Cris, Barcelona , 30/05/2020 - 12:30

Este atontado está muy crecido y enpoderado. Con la que tiene montada por su nefasta gestión, tendría que bajar el tono. La gente no es tonta y se ve a la legua su incompetencia. Sánchez es el culpable de este gobierno vergonzoso. Disfrutar lo votado

#14 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU PONTELA PONSELA LA MASCARETA PER SEGURATAT PER TU I PER TOTS HE TOTS I PODREN GUANYAR SI ENS LA POS, ¿ PER QUÈ ELS AJUNTAMENTS NO PENJEN UN CRESPÓ NEGRE ALS BALCONS ? PERO SI POENJEN LLAÇOS GROCS, 27/05/2020 - 22:23

Ami quien mejor a representado ESTE MINUTO DE SILENCIO En RECORD ELS MORTS DEL CORONAVIRUS , Per mi son LOS REYES DE ESPAÑA DON FELIPE EL REY Y LA REINA Y SUS HIJAS . Todos con un riguroso NEGRO ROPA BIEN NEGRA Como toca por el momento NO SE QUITAN EL LLAÇ GROC I EN EL DOL A LAS VICTIMES Ara tocaba portar UN LLAÇ NEGRE .

#12 luis, barcelona, 27/05/2020 - 19:42

Si en la oficina (AMPLIADA) para cobrar el IMPUESTO DE SUCESIONES, han hecho ese minuto de silencio, seria el colmo de la HIPOCRESIA. por no decir algo MAS FUERTE

#11 Neferu, Barcelona, 27/05/2020 - 18:22

Un minuto y porque en Madrid ya hace días que los homenajean y les debe dar vergüenza que ellos no hagan nada y, ahí los tenemos, luciendo el lazi groc; no han tenido ni la deferencia de cambiarlo por uno negro lo cual nos demuestra que ese minuto lo hacen para la galería, que los muertos les importan una merda.¡ indecentes!!

#11.1 luis, barcelona, 27/05/2020 - 21:40

¿IMPORTARLES?
Claro que les importan. cada muerto es uno mas a los que registrarles los bolsillos para freir a los descendientes con el IMPUESTO DE SUCESIONES

#10 joan, manresa, 27/05/2020 - 17:47

Continuan sense entendre lo que estem vivint i passant...,els a costat molt arribar a fer uns moments de silenci respecte per els morts de la pandèmia..,pro son tant....,que ni tant sols un llaçet negre a la solapa....,i son tant....,que arriben a parlar nomes dels morts de CAT...,Pro on C....S,TENEN LAS NEURONAS.No poden deixar de pensar amb EGO.