Publicitat
Societat · 27 de Maig de 2009. 19:40h.

Un Mosso impedeix un atracament a Getafe

Va apuntar amb la seva pistola a un grup que pretenia assaltar una furgoneta de Prosegur

Un Mosso impedeix un atracament a Getafe

Agents dels Mossos d'Esquadra

Un agent dels Mossos d'Esquadra va evitar aquest dimarts un atracament a la localitat madrilenya de Getafe. Segons informa el diari El País, l'agent, que estava a Getafe per un assumpte personal, es trobava amb la seva dona davant al centre comercial Nassica, i va observar a quatre individus que van sortir d'un cotxe de gran cilindrada i, dos d'ells, amb palanques de metàl liques a les mans, es van dirigir cap a una furgoneta de l'empresa Prosegur.

"Quiets, policia!", Va cridar l'agent. Un dels assaltants va intentar treure una arma de la cintura, però el policia se li va avançar i li va apuntar amb la seva pistola. Després d'uns segons de tensió, els individus van córrer cap el cotxe en el qual havien arribat i van escapar a gran velocitat. El Cos Nacional de Policia i els comandaments dels Mossos han felicitat l'agent. La Policia de Getafe va muntar un dispositiu per localitzar els assaltants.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 josepxicot, barcelona, 28/05/2009 - 19:12

Cal felicitar al policia català,actuant com
cal fer en situacións com la referida.Ha
veura si ara en Saura se´l menja per allò
del bon rotllo habitual que aquest polític
porta amb els malfactors.Felicitats mosso!

#18 Ton, La Catalunya curiosa, 28/05/2009 - 11:32

He llegit l'entrevista que li han fet a l'Avui i m'he informat (no gaire) sobre el dur pistola fora de servei, encara que tinc alguns dubtes territorials. El felicito per l'actuació i l'esperit de servei, i retiro el meu lamentable cometari anterior

#17 bluesky, Madrid, 28/05/2009 - 10:08

La missió del mosso a Madrid era la de detenir en Zapatero per l'incompliment de la llei de finançament.

#16 juan, Sabadell, 28/05/2009 - 08:54

Lo mejor es que este mosso hasta el año pasado era Guardia Civil. Su formación se nota:"siempre de servicio" De él tenía que aprender Saura

#15 pinkpanter, bcn, 28/05/2009 - 07:43

Aixo es una prova palpable de que els Mossos, quan no estan sota el comandament d'en Saura, son uns excellents professionals.