Publicitat
Societat · 21 d'Agost de 2019. 20:25h.

Un okupa crema la casa abans de ser desnonat

Els propietaris han trigat un any a fer-lo fora

Un okupa crema la casa abans de ser desnonat

Amb la casa ocupada i després cremada. Així s'han trobat dues persones que tenen una segona residencia a la Pobla de Montornès, un municipi del Tarragonès. Els dos propietaris, una dona i el seu fill, van descobrir fa uns mesos que l’habitatge havia estat ocupat per una persona.

Quan van parlar amb l’ocupa li van demanar que marxés però aquest va fer cas omís a les seves peticions. Els propietaris van decidir aleshores denunciar l’ocupació de l’habitatge i, al cap de quatre mesos, va arribar la notificació de desnonament. En aquell moment, l’home va optar per deixar l’habitatge que ocupava però, en el moment de fer-ho, va cremar la casa. En total han trigat més d'un any.

L’incendi es va produir la matinada del passat 9 d’agost, pels voltants de les 3.30 hores. Segons han explicat els veïns a e-noticies, l’home va marxar amb un cotxe i es va entregar a la comissaria dels Mossos d‘Esquadra del Vendrell poc després. Diverses dotacions dels Bombers van necessitar diverses hores per apagar les flames.

De resultes de l’incendi, la casa de dues plantes, que està situada al barri de Poblemar, va quedar totalment destrossada i inhabitable. Els propietaris temen ara que l’assegurança no es faci càrrec dels desperfectes, un fet habitual quan aquests han estat produïts per persones que ocupen habitatges.

casa1.jpg

 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 F.G., Manresa, 22/08/2019 - 16:14

Tendría que ser como en Italia, los okupas tienen que pagar los desperfectos, esto ya parece la ley de la selva, con la ventaja que siempre ganan los okupas.

#7 Luiko, Madrid, 22/08/2019 - 13:43

Cualquier cosa es posible en Cataluña ya que con los gobernantes q tienen es un territorio comanche.
Visca Cataluña

#6 José Garcia , Barcelona, 22/08/2019 - 00:56

A sobre de ser els propietaris va i es queixen? Quina barra!

#5 Finsescoions, Blanes, 21/08/2019 - 21:54

Recapacitat, no es mala idea de cremar els habitatges per a acabar amb la okupació
Sempre i quan els okupes siguin dins....
Per cert, sabeu d'algun consistori okupat ????,
Perquè????

#4 Finsescoions, Blanes, 21/08/2019 - 21:44

Menys mal que la Constitució no contempla el dret a tenir un cotxe digne.....
El fracàs de les polítiques públiques d'habitatge (inversió zero) no es pot emmascarar protegint okupes que lesionen el dret a la propietat i coaccionen la llibertat
Som hereus dret romà i la propietat privada és un puntal dels nostres drets i llibertats