Publicitat
Societat · 15 d'Octubre de 2012. 12:45h.

Un pedòfil assetjava menors a través de videoconsoles

A l'immoble del detingut es van trobar més d'un miler d'arxius fotogràfics i desenes de vídeos

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, han detingut un pedòfil reincident per assetjar una cinquantena de menors utilitzant una consola de videojocs, segons ha informat la policia catalana.

Els fets es remunten al començament de l'any quan un menor de Lleida i un altre de Barcelona, d'11 i 12 anys, respectivament, van presentar una denúncia en què explicaven que una persona havia contactat amb ells a través de la xarxa i els obligava a ensenyar els seus genitals sota amenaça.

L'eina utilitzada per cometre els fets -'grooming' a l'argot policial- era majoritàriament una consola de videojocs X-Box, tot i que altres vegades també utilitzava les xarxes socials i un programa de telefonia a través d'Internet.

A les xarxes socials utilitzava la identitat falsa de Vladir Krutshih i els correus electrònics que s'associaven a aquesta identitat eren masacrehacker@facebook.com, navodnenie@gmail.com, masacrebox@hotmail.com i masacrex@live.com.

L'autor dels fets, Ismael G.P., de 28 anys i veí de Castilleja de Guzmán (Sevilla), contactava amb els menors utilitzant diverses excuses mentre aquests jugaven en línia mitjançant la xarxa amb altres usuaris.

Després de contactar amb els menors, traslladava les converses als xats privats i, quan s'havia guanyat la seva confiança, els introduïa en temes sexuals que podien derivar en la masturbació del menor.

El detingut, que utilitzava el nom de 'joselito9218', també els demanava que es despullessin oferint contraprestacions com l'enviament de codis per a jocs en línia; si es resistien, els amenaçava de piratejar els seus equips o difondre el material fotogràfic que havia aconseguit.

Els Mossos han aportat davant del jutge diverses gravacions en què es prova l'autoria del detingut i on s'escolta clarament demanar a un menor que li ensenyi els genitals, impassible davant dels plors de la víctima, que es nega en repetides ocasions davant de les amenaces de l'arrestat de piratejar-li l'ordinador.

El detingut ja tenia antecedents per fets similars, i a diverses pàgines d'Internet ell mateix es reconeix com un pedòfil actiu i s'autodefineix com "el més gran i més famós pedòfil de tot Europa", tot assegurant que porta anys mantenint relacions sexuals amb menors d'entre 7 i 12 anys.

La detenció l'ha fet el Grup de Delictes Telemàtics de la Guàrdia Civil a petició dels Mossos d'Esquadra, i en el registre efectuat al seu immoble també es van trobar més d'un miler d'arxius fotogràfics i desenes de vídeos.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 German, Barcelona, 15/10/2012 - 13:57

Per qué en aquest tipus de notícies, incloses en les que l'agressor es un sacerdot de l'Esglesia Católica mai s'esmenta la condició homosexual de l'agressor i la condició d'homosexual de les conductes delictives?

#1 ASterix, Cornella, 15/10/2012 - 13:57

Que li tallin els ous i els hi facin empaçar, a veure de que mora primer, si ofegat o desgnat