Publicitat
Societat · 23 de Maig de 2022. 14:06h.

Un pres ataca cinc funcionaris a Brians 2

El Síndic demana explicacions al departament de Justícia

Un pres ataca cinc funcionaris a Brians 2

Un pres perillós de Brians 2 ha agredit cinc funcionaris propiciant-los cops de puny, puntades de peu i talls en un braç a un d'ells amb una reixeta de ventilació de la cel·la. Tres dels funcionaris han estat traslladats a un centre sanitari extern per ser tractats de les seves lesions. El pres es troba a la presó preventiva acusat pels delictes d'homicidi, incendi, robatori amb violència i intimidació i lesions.

Dos dels funcionaris s'havien dirigit a la cel·la del Departament Especial de Règim Tancat (DERT), on està empresonat aquest pres conflictiu, amb l'objectiu de canviar-lo de lloc i poder reparar l'intèrfon.

Quan els funcionaris han obert la seva cel·la “s'ha posat agressiu” i li ha propiciat una puntada de peu al pit a un dels vigilants, i diversos cops de puny a l'altre.

En aquest moment, el pres s'ha escapat de l'habitacle i, fent servir una reixeta de ventilació, ha causat un tall en un braç a un dels treballadors del centre penitenciari. També ha propiciat diverses puntades de peu i cops de puny a diversos funcionaris que es trobaven a la zona. Finalment han aconseguit immobilitzar el pres,

El Sindic ha obert una actuació d'ofici i s'ha dirigit a la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima del Departament de Justícia per conèixer la gravetat i el resultat dels fets ocorreguts, així com les conseqüències que ha tingut i les mesures que s'han adoptat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Marc de Vich, Vich, 23/05/2022 - 17:09

Moverse por BCN y muchas partes del área metropolitana, da bastante yuyu, coger el metro a partir de la 10pm, es casi viajar a una de las películas de delincuencia de barrios marginales, ahora en toda la ciudad, algunos nos dirán son turistas, pero la verdad, la sensación de temor, inquietud, mal rollo, es desconcertante y a la vez racional

#3 El Españolito, Barcelona, 23/05/2022 - 17:05

Muy bien. ¿Y a este preso qué le va a pasar ahora? ¿Lo meterán a la cárcel? ¡Ahjajaja, pero si ya estaba!

#2 joan, manresa, 23/05/2022 - 16:22

Can Mingo ..,tencant ya la seva paradeta..,millor cap a casa que pinten bastos....,O axó cambia molt o molt ens temem un revolta popular en contra de tantas agressions i brutalitats....,la revolta no a de ser brutal tambe sino pacifica..,amb un gran tomb electoral...,deixant-se de quimeras i tornar a la realitat..una pasadeta electoral diferent..

#2.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/05/2022 - 18:29

Aquesta és la clau, Sr. Joan. Deixar-se de fanatismes polítics i adhesions inquebrantables per a votar de forma racional. Hem de donar oportunitats a altres opcions, perquè ja hem vist a on ens porten les actuals.

#1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 23/05/2022 - 15:01

El sueco loco de origen rumano que mató a tres personas en menos de una hora en Ciutat Vella en el 2020.