Publicitat
Societat · 28 d'Agost de 2010. 11:48h.

Un pres es secciona el penis per evitar l'extradició

Compleix condemna a Espanya per un delicte de violència masclista

Un home de nacionalitat kazakh que compleix condemna a Espanya per un delicte de violència masclista es va seccionar part del penis a l'aeroport de Barajas per evitar ser traslladat temporalment al seu país, segons va informar un portaveu d'Institucions Penitenciàries.

El succés va tenir lloc el 24 d'agost. El pres, penat amb 5 anys i 17 mesos per retenir i maltractar una dona, va ser conduït des de la presó de Valdemoro a l'aeroport madrileny a fi i efecte de ser entregat durant sis mesos a les autoritats del Kazakhstan per ser jutjat per un altre delicte comès allà.

A Barajas, el reu, de 52 anys, va aconseguir eludir la vigilància policial, va treure un ganivet i es va seccionar el penis. Va ser traslladat en estat greu a un hospital de Madrid. Una setmana abans, un altre pres estranger de la mateixa presó va ingerir un got de lleixiu per evitar ser extradit, segons un portaveu del sindicat Acaip.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Saprissa, Sants, 01/09/2010 - 15:01

bueno,aqui tenim la prova de pq molts delinqüents de altres països venen aqui.Tallar-se el penis no es suficient mostra de la por q tenen de complir condemna al seu país?

#2 carracuca, barcelona ESPAÑA, 29/08/2010 - 02:06

lástima que no se haya desangrado allí mismo, hubiera sido la liberación definitiva para la probre mujer maltratada. Encima los tratamos con delicadeza a toda esta gentuza, los trullos lenos a reventar y viviendo como reyes sin dar golpe.

#1 jordi, Barcelona, 28/08/2010 - 21:23

Las presons d'aqui son hotels comparadas amb las del seus paisos.