Publicitat
Societat · 13 de Febrer de 2013. 21:40h.

Un regidor del PP denuncia una agressió en una protesta de la PAH

L'electe de Rubí diu que també li van fer un "'apretón' testicular"

Un regidor del PP denuncia una agressió en una protesta de la PAH

Páez, en el moment de denunciar públicament l'agressió. (Foto: Rubí TV)

El regidor del PP a l'Ajuntament de Rubí, Rafael Páez, ha denunciat una presumpta agressió per part de persones que participaven en una manifestació organitzada per la Plataforma d'Afectats de la Hipoteca (PAH), aquest passat dimarts davant la seu del partit.

Páez, en declaracions a Rubí TV, ha explicat que "em vaig apropar a la porta (de la seu), hi havia un ram que em destorbava, vaig posar la clau, i en el moment d'obrir la porta se'm van venir al damunt una sèrie de persones, cinc o sis".

"Em van empentar, em van llançar a l'escala, per sort no hi ha lesions greus, un cop al còccix i un cop al colze". "A l'escala, una d'aquestes persones em va donar un apretón testicular, no carinyós", ha afegit.

L'electe popular ha posat una denúncia, en la qual ha adjuntat un reconeixement mèdic, i ha remarcat que "sé qui són, quant a físic; són habituals de les concentracions davant l'Ajuntament quan fem plens".

Per la seva banda, la portaveu del PP al consistori, Mònica Querol, ha assenyalat que els han dedicat crits com "les retallades les farem nosaltres amb la guillotina, pim-pam-pum, assassins". També que han pintat "una diana a la cristallera de la porta" i han posat una "enganxina de la Plataforma contra nosaltres".

Per la seva banda, i segons aquesta informació, un portaveu de la PAH ha negat els fets i ha indicat que els manifestants "van haver de suportar una provocació" per part de Páez. Segons aquest col·lectiu, el regidor del PP va llençar i trepitjar un ram de flors que els manifestants havien posat a la porta en record de les persones que s'han suïcidat abans de ser desnonades.Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Joan, Terrassa, 14/02/2013 - 13:59

Palabras de Carma Chacón año 2008
Ampliaremos en 8 los juzgados encargados de desahucios LOS DESAHUCIOS VAN MUY LENTOS............ NO PODEIS MANIPULAR ¡MÁS
EL PSC PSOE IGUAL DE RESPONSABLE QUE EL PP

#3 242, Bcn, 14/02/2013 - 01:04

Vaya, vaya, así que le han retorcido los huevecillos.. jajaja bien hecho, que se joda!! :-D

#2 Anonymous, De la luz, 14/02/2013 - 00:48

Pues a ver si con suerte cumplen las amenazas y ld dan por donde amargan los pepinos a este criminal

#2.1 Joan, Terrassa, 14/02/2013 - 13:55

Verguenza te deberia de dar a ti y a los que os dirigen, plataformas de afectados manipulados por el PSC como en Terrassa ¿acaso los socialistas no tienen responsabilidaddes, en el tema de las hipotecas?

#1 Júlia, bcn, 13/02/2013 - 21:44

Serà que cal començar a criminalitzar un dels pocs moviments populars que aconsegueix canvis??? no sé, no sé...