Societat · 17 de Març de 2014. 12:26h.

Un reincident amb 41 detencions policials

El detingut estava especialitzat a forçar armariets d’instal·lacions esportives

Un reincident amb 41 detencions policials

Part dels objectes robats

Agents dels Mossos de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) van detenir, el passat 8 de març, un home de 47 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona com a presumpte autor de 33 fets delictius. El detingut acumulava 41 detencions policials prèvies, la majoria per fets similars.

Concretament se l’acusa de 16 delictes de robatoris amb força, tres delictes d’usurpació de l’estat civil, dos delictes d’estafa, una falta d’estafa, cinc temptatives de delicte d’estafa, tres delictes de furt i tres delictes de falsificació de document mercantil.
 
El modus operandi que feia servir el detingut era pràcticament sempre el mateix: accedia als vestidors de gimnasos, camps de futbol i instal·lacions esportives per, un cop a dins, forçar els armariets i emportar-se tot allò que estigués al seu abast.

Els objectes que sostreia els venien en botigues de compravenda de segona mà mentre que, amb les targetes i DNI que aconseguia, buidava els comptes corrents dels propietaris anant a les finestretes dels bancs per treure els estalvis.

La detenció es va fer el 8 de març quan se’l va detenir in fraganti mentre intentava vendre uns mòbils de dubtosa procedència en una botiga de compravenda d’objectes de segona mà. Arran d’aquesta detenció, els mossos van poder relacionar el detingut amb fins a 33 fets delictius que havia portat a terme des de feia dos mesos i mig.
 
Dos dies després, el 10 de març, els agents del Grup de Multireincidents de l’AIC de Barcelona van dur a terme una entrada i escorcoll en el domicili del detingut i van poder recuperar, entre d’altres objectes, 6.000 euros, una gran quantitat de documentació de les víctimes, les eines utilitzades per forçar els armariets, dos telèfons mòbils, un rellotge, així com la roba que portava en el moment de cometre els robatoris.

A banda, el valor dels objectes sostrets i dels diners defraudats ascendeix a més de 20.000 euros. Després de declarar en seu judicial, el Jutge va decretar l’ingrés a presó del detingut.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 mirk, bcn, 18/03/2014 - 13:59

només 41? jo me´n recordo de fa potser un parell o 3 anys que hi havia delinqüents reincidents almenys 600 vegades i continuaven al carrer. M´extranya que hagiun empresonat algú amb "només 41" reincidències.

#5 JO, BCN, 17/03/2014 - 19:17

Y??? EL PRESIDENT MAS REINCIDE A DIARIO Y NO PASA NADA!!! QUE PASA QUE HEMOS VUELTO A LA EDAD MEDIA Y HAY DIFERENCIA DE CLASES....SALUT PARA TODOS!!

#4 Pepito, bcn, 17/03/2014 - 14:01

Que tíos estos MdE detener a uno que forzaba taquillas.
Menos mal de la Guardia Civil que rescata niñas secuestradas en Colombia, desarticula redes de traficantes de estupefacientes, pilla yijaidistas o pillan redes enteras de pedófilos aquí en Cataluña y todo cobrando la mitad que un mosso.

#3 Kropotkin, Vic, 17/03/2014 - 13:43

Vaya, otro partidario del "derecho a decidir".

#1 Casper, Bcn, 17/03/2014 - 12:35

A este si le va el proceso jajajajaja

#1.1 Marc3, Barcelona, 17/03/2014 - 13:24

a tu et fa molta gracia aixo. el meu oncle de 76 anys es probablement una de les seves victimes, va haver de tornar a casa seva en banyador. precisament, el "proces" ens permetra alliberar-nos de la "justicia espanyola", que esta feta per protegir els manguis.

#1.3 Pepito, bcn, 17/03/2014 - 14:16

Mar3 eso se lo cuentas al Millet, Montull, casos Pretorias, etc que la mitad de ladrones del Estado Español están o son de Cataluña.
Ya lo dijo Quevedo "Catalanes, ladrones de cuatro manos"