Publicitat
Societat · 25 de Novembre de 2016. 15:07h.

Un sindicat acusa al Síndic de “maltractar els seus treballadors”

Presenten denúncies per “assetjament laboral, abús d’autoritat, persecució sindical” i una demanda per “acomiadament discriminatori”

Un sindicat acusa al Síndic de “maltractar els seus treballadors”

Imatge del Síndic

El sindicat IAC-Catac ha penjat diversos cartells a diferents punts de Barcelona on afirmen que “el Síndic de Greuges maltracta els seus propis treballadors” i demanen la seva “dimissió”. El sindicat assegura que existeix “assetjament laboral i abús d’autoritat” i denuncien que la gerent, Mar Molina, “aplica de forma agressiva una política de personal basada en el greuge i la por, amb el vist-i-plau del Síndic”.

També assenyalen que “l’obsessió pel control ha portat a la gerent Mar Molina a tenir instal·lada en el seu mòbil personal una app per poder controlar en tot moment i des de qualsevol localització els moviments de la seva plantilla mitjançant la xarxa de càmeres instal·lades en tot l’edifici del Síndic”. Aquest fet, però, ha estat desmentit per la pròpia Molina, que ha assegurat a e-notícies que “no és cert”.

IAC-CATAC, a més, afirmen que “des del mes de febrer passat, quan vam anunciar la convocatòria de noves eleccions sindicals, la persecució que els nostres delegats han patit ha estat esfereïdora, fins a culminar en l’obertura de dos expedients disciplinaris. Un cop celebrades les eleccions sindicals un dels expedients ha acabat en una amonestació per falta lleu, i el segon tancat i arxivat sense resolució”.

“Donat que els expedients disciplinaris no havien prosperat, el 12 de setembre es va procedir a l’acomiadament de la nostra delegada, personal interí no fix. El Síndic l’ha cessada al·legant una suposada amortització del seu lloc de treball d’auxiliar recepcionista per crear un lloc de treball denominat auxiliar recepcionista/xofer i cobrir la contractació d’un nou assessor”.

Per tot plegat, informen, han presentat “denúncies per assetjament laboral, abús d’autoritat i persecució sindical, i una demanda per acomiadament discriminatori”. “El Síndic Rafael Ribó és una gran estafa per a la ciutadania, a Catalunya no ens mereixem aquest síndic”, expressen.

s.jpg

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#10 Laila, Bcn, 27/11/2016 - 11:28

Qui controla els controladors?

#9 Josep bergada, Igualada, 26/11/2016 - 19:39

SI , aquel i la seva amante Teresa de la DIPU, ens jubila a tots ! Be ... barbera (CUP) foc per a pobres ! CASTRO ( Miami dealers ) foc per a comunistes! Pobre Ribo ! I tu ? Pathetic

#8 Josep bergada, Igualada, 26/11/2016 - 19:39

SI , aquel i la seva amante Teresa de la DIPU, ens jubila a tots ! Be ... barbera (CUP) foc per a pobres ! CASTRO ( Miami dealers ) foc per a comunistes! Pobre Ribo ! I tu ? Pathetic

#7 Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu CASES FREDES PER LA POBRESA, AJUNTAMENTS FEU DISSABTE TREBALLEUGRATIS, 26/11/2016 - 05:18

JO u tin cla Cal Jubilar ja AL SINDIC DE GREUGES .. RAFAL RIBO ....Maxa Dimitix U ES DESDE LA ERA DEL TRIPARTIT . JA TOCA EL CANVI Falta posar UN NOU SINDIC DE GREUGES . JA ..

#6 Pepon, Bcn, 26/11/2016 - 02:40

Este personaje es muy siniestro. Sólo pensar que como número dos tenía al tal Sánchez de la ANC ya nos puede dar una idea de su catadura moral y su sectarismo.