Publicitat
Societat · 15 d'Agost de 2018. 12:55h.

Un sindicat acusa Colau d'avisar els manters abans d'una batuda

El portaveu de SAPOL denuncia que el govern municipal "perd el cul" pel top manta

Un sindicat acusa Colau d'avisar els manters abans d'una batuda

'Top manta', davant la Boqueria

El sindicat majoritari de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat que l'Ajuntament "avisa" els manters abans que es produeixin macrooperacions policials perquè les puguin esquivar. Així ho ha dit el portaveu de l'organització, Manel García, en declaracions a El món: "el dia que s'ha de fer una actuació important trobes pocs manters al carrer perquè estan avisats pel mateix govern municipal".

García creu que és molta "casualitat que cada vegada que fas actuacions de macroservei -amb els Mossos i fins i tot amb la Policia Nacional o la Guàrdia Civil-, quan prepares un dispositiu per anar a rebentar tot el que trobis, també magatzems, te'n trobes quatre".

També critica que l'Ajuntament "els ajuda i assessora, els crea associacions, sindicats i els reben en audiència bastant sovint, mentre que a nosaltres, mai". En aquest sentit, acusa el govern de Colau de "perdre el cul" pels manters i això fa, assegura, que la plantilla se senti "indefensa i no estimada".

El sindicat SAPOL considera que el govern de Colau "es mou per impulsos" i l'acusa de no tenir "una política concreta" en l'àmbit policial. "Fan alguna actuació per complir l'expedient i calmar l'opinió pública, com en el cas dels manters", critica Manel García.

Finalment, adverteix que la gestió de Colau "ens està comportant un problema de seguretat greu, se'ns ha escapat de les mans i el dia que vulguem solucionar-ho ens hi haurem de posar amb ganes perquè hi haurà batalles campals". Aquesta situació, afirma el portaveu de SAPOL, "petarà" perquè "no pot seguir així".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Alejandro, Barcelona, 16/08/2018 - 14:30

A alguien le extrañaría? A mi NO. Esta mañana he visto un reportaje sobre las trifulcas que montan los manteros y demás vendedores ambulantes en las playas de la Barceloneta y La Mar Bella y es de vergüenza que nadie ponga freno.

#4 Albert Escarré Puig, Barcelona, 15/08/2018 - 21:35

#4

Pues sólo le faltaba eso a Barcelona. ¡¡ Viva la ley de la selva, viva la ley del hampa !!. Los comerciantes a pagar impuestos.. President, qué bonito gesto de invitar al sindicato de los manteros al Parlament !!!. ¿ que pretender con ello, ganar votos de los inmigrantes ?. Qué vuen ( con uve ) DUO con Pedrito para el efecto LLAMADA !!.

#3 Barretina a rosca, Black hole, 15/08/2018 - 19:15

Espero que no sea verdad.

#2 sid, bcn, 15/08/2018 - 15:59

el pitjor de tot es que és creible.

#2.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 15/08/2018 - 16:43

Totalment creïble.