Publicitat
Societat · 2 de Juny de 2016. 16:41h.

Un sindicat acusa Interior d'”amagar” les lesions de mossos a Gràcia

USPAC denuncia que el departament de Jordi Jané “no ens ha passat comunicació dels ferits”

Un sindicat acusa Interior d'”amagar” les lesions de mossos a Gràcia

Mossos d'Esquadra durant una manifestació a Gràcia (foto: USPAC)

El sindicat dels Mossos d'Esquadra USPAC ha denunciat que el departament d'Interior no ha donat informació sobre l'estat dels agents ferits durant els aldarulls ocorreguts aquests dies a Gràcia. El nombre de ferits, segons dades del Servei d'Emergències Mèdiques, és de 37 mossos lesionats, un fet que el sindicat qualifica d'”inacceptable”.

 

“Algun agent fins i tot ha estat intervingut quirúrgicament per una lesió d’un violent al taló d’Aquil·les”, ha explicat USPAC, alhora que ha denunciat que “des d’Interior no ens han passat comunicació dels ferits en aquests dies d’aldarulls, estan amagant les lesions?”.

 

Per altra banda, el sindicat ha lamentat que “algun partit polític” -en referència a la CUP- no hagi condemnat els actes vandàlics i “a més a més, surtin diputats del seu partit a carregar contra la Policia de Catalunya”. “Així com regidors de l’Ajuntament de Barcelona anant al cap davant d’aquestes manifestacions violentes, donant ple suport als actes que allà es desenvolupen”, ha afegit.

 

Finalment, USPAC ha assegurat que “les actuacions policials per a dissoldre les manifestacions i concentracions violentes d’aquests dies, han estat totalment proporcionals a la situació a la qual s’han afrontat els agents”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 nedland, Roses, 03/06/2016 - 01:22

Jxs ens ha portat a viure sota una dictadura amagada on per la seva ansia de poder tenen a la societat coaccionada per aquests impresentables..aixo en qualsevol altre lloc es diria diria neofascisme aqui es el proces....

#5 ana63, bcn, 02/06/2016 - 20:26

Es una vergüenza a donde esta llegando el govern dels millors con tal de tener contento a sus socios, es lamentable que tenga que salir un sindicato de la policía a denunciar todo esto. Esperemos que todo esto acabe pronto, es impresionante a donde están llegando. La culpa es de Madrid???? NO creo

#4 Jack, Vic , 02/06/2016 - 18:23

La generalitat separatista trasparencia 0.

#3 Q asco! alguien pensaba q " esto" podía pasar?, Más d lo mismo esta d psiquiátrico!, 02/06/2016 - 18:16

Con la CUP y sus "apoyadores" - como Podem - no hay nada q hacer, podrán decir los " politicastros" d otros partidos y los periodistas subvencionados lo q quieran, pero malo, malo
Ahora al dueño del local de " local Expropiat" lo acosan y a su familia también.
Hoy es a él mañana puede ser cualquier

#2 jepsindreu, Barcelona, 02/06/2016 - 18:05

Quanta merda empassarem , quantes humiliacions sofrirem per no "ofendre" a aquests de la CUP i els seus amics amb les seves actituds feixistes.

PROU JA!!! DIGNITAT