Societat · 27 de Gener de 2018. 17:21h.

Un sindicat afí a la CUP equipara racisme amb espanyolisme

El SEPC rebutja l'“actitud masclista, racista i espanyolista”

Un sindicat afí a la CUP equipara racisme amb espanyolisme

El SEPC -sindicat d'estudiant afí a la CUP- han equiparat les “actituds” racistes amb les espanyolistes en l'entrada que han publicat a Facebook per publicitar la festa de carnestoltes que organitzaran el 15 de febrer a la UAB.

“Cal recordar que les nostres festes es basen en el respecte, així que no admetrem cap tipus d'actitud masclista, racista, lgtbifòbica, feixista ni espanyolista”, assegura el sindicat. El SEPC, d'altra banda, també ha ironitzat amb una possible aparició de Puigdemont: “comptem amb la participació d'un convidat molt especial, el nostre president a l'exili Puigdemont, potser apareix d'entre les clavegueres de la UAB!”.

sepcok.jpg

Les joventuts de Societat Civil Catalana han criticat a través del seu compte de twitter la “passivitat del rectorat de la UAB” pel fet que “els ultres del SEPC duran a terme una festa (en un campus públic i sense autorització) en la qual decidiran qui pot assistir i qui no, utilitzant per a això la violència”.

35581-scc.jpg

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Oriol, BCN, 30/01/2018 - 01:07

No ho iguala, només ho posa dins la mateixa llista. És com si, no sé, jo dic que el Sr. Rius és calb i du ulleres, i em dieu que igualat ser calb amb dur ulleres.
De tota manera, si per "espanyolista" s'entén simplement sentir-se espanyol, em sembla molt bèstia que no els deixin entrar en el carnestoltes aquest.

#12 Juan García , Burgos , 28/01/2018 - 18:46

Seguro que “ Pusdemont “ aparece en las cloacas, flotando y en forma de sacrosanta hez separatista.

#11 iñigo, castello, 28/01/2018 - 17:29

"Quedan prohibidas las manifestaciones racistas y españolistas" Que le den un premio al autor de la frase... En Rentería, gobernada por Bildu, dijeron lo mismo. El alcalde tuvo que pedir perdón...

#10 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanisme secta destructiva, 28/01/2018 - 11:12

Vaya banda; mezclar porros y catalanismo produce alucinaciones severas...

#9 Josep, Barcelona Tabarnia España, 28/01/2018 - 11:10

hay unas fotos de unos chavales de la uni, muy majos ellos, desfilando encapuchados y con bengalas vestidos totalmente de negro como si fueran miembros de ISIS
http://www.montgat.net/foro-general/mire-lo-que-pasa-en-las-universidades-de-cataluna/