Publicitat
Societat · 14 de Gener de 2017. 12:26h.

Un sindicat de la Guàrdia Urbana a la CUP: "bajanades"

Policies demanen "respecte i dignitat"

Un sindicat de la Guàrdia Urbana a la CUP: "bajanades"

Part del cartell de la manifestació

El Sindicat de Policies que defensa el col·lectiu de membres de la Guàrdia Urbana de Barcelona (Sapol) ha qualificat de "bajanades" la denúncia de la CUP sobre la creació d'un sindicat policial amb "sectors ultres" de tots els cossos.

El Sapol ha compartit en el seu compte de Twitter el comunicat dels sindicats policials, que han convocat una manifestació, per al pròxim 17 de gener amb l'argument que "estem farts i ja no podem més". "Hi ha una plataforma de Policies pel respecte i la dignitat. Res més", afegeixen.


El document remarca que la Plataforma de professionals de forces i cossos de seguretat i vigilància duanera "no entén de polítiques, sinó que uneix a tots els policies sigui de Catalunya o de la resta d'Espanya".

Finalment, reclamen "protecció jurídica de l'agent de l'autoritat", "pena afegida per a funcionaris de forces i cossos", "la regulació de la proporcionalitat a l'ús de la força i les armes", "dotar de mitjans idonis suficients per a la tasca policial", "col·laboració interpolicial i protocols d'actuació" i "evitar o minimitzar els suïcidis i altres trastorns".

La meitat de les imatges que apareixen en el cartell de la convocatòria fan referència a la CUP. Els convocants publiquen una imatge del regidor de la CUP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Garganté, i acusen la formació d'"assetjament constant a la Guàrdia Urbana i policia en general i impunitat delictiva per part de membres de la CUP". "Una trentena de radicals de la CUP ataca la Guàrdia Civil a Manresa", afegeixen.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 DARDO121, BARCELONA, 16/01/2017 - 22:21

Mañana estaremos en la Manifestacion por la dignidad de la Policia, y contra los perros terroristas que les atacan, aprovechandose de la impunidad que les dan los naziseparratas estos.

A ver cuantos naziseparratas, tan valientes ellos, se acercan a saludarnos.

#5 Alejandro, Barcelona, 14/01/2017 - 20:56

Puede ser que en el sindicato de policía haya algún individuo ultra pero, ¡¡es que en las filas de la CUP también los hay!!! De acuerdo, del polo opuesto, sí, pero ultras al fin y al cabo y tan criticable son unos como los otros.

#5.1 DARDO121, BARCELONA, 16/01/2017 - 22:22

Los de la CUP son todos ultras, de la extrema izquierda radical mas peligrosa, la resentida, la fanatica,
Estos son los que en el 36 fusilaban inocentes y troceaban mujeres en la cheka de San Elias para darselas de comer a los cerdos ( ¿No lo sabian? Pues es historico y esta documentado)

#3 karhu, bcn, 14/01/2017 - 16:14

Com era allo de que els cosos de seguretat no podien posicionarse politicament? perque aqui ho estan fent clarament, publicament, contra una formacio politica, i aixo es posicionarse. D'igual manera que perseguiu qui es posa banderes, comporta el mateix aquest fet. Aa, se m'oblidava, com son indepes i

#2 Pepet, Sabadell, 14/01/2017 - 13:26

El gravíssim problema és que el nostre Govern ha escollit la CUP com a companys de viatge als de la CUP; ara ja no cal respectar les lleis ni als cosos policials; un desastre ,responsabilitat del Govern.

#1 Gaiteiro, Somniatruites de Catalunya, 14/01/2017 - 12:47

Jo me fío més dels mossos que de la CUP. Pobre Catalunya!!

#1.1 sandia, bcn, 10/05/2017 - 02:38

No te fies de la urbana