Publicitat
Societat · 17 de Març de 2013. 17:44h.

Un sindicat de Mossos critica que "ens posin un anunci a l’esquena”

El portaveu del SPC insta Interior a "que també es copiï el model alemany quan algú denuncia falsament un agent"

Un sindicat de Mossos critica que "ens posin un anunci a l’esquena”

Imatge del codi

El portaveu del Sindicat de Policies de Catalunya, David Miquel, ha criticat que el Departament d’Interior no hagi consultat als sindicats on s’ha de col·locar la identificació alfanumèrica que hauran de dur els agents antiavalots dels Mossos d'Esquadra a l’armilla antibales i, en aquest sentit, ha lamentat que "ens posin un anunci a l’esquena”.

En declaracions a Catalunya Ràdio, ha explicat que el primer que fan els grups de violents quan un policia els està a punt de colpejar és “aixecar les mans. Al darrere hi haurà els companys de la premsa gràfica. Tornarem a veure imatges que no seran agradables i, a més, portarem una identificació d’espatlla a espatlla".

Segons Miquel, Interior s’ha fixat en el model alemany per identificar els agents, però li retreu que no hagi copiat el lloc on fan constar la identificació, ja que a Alemanya es porta al davant, a l’alçada del cor. 

El portaveu del SPC ha reclamat “que també es copiï el model alemany quan algú denuncia falsament un agent de policia. Quan es demostra que un ciutadà denuncia de manera falsa un policia, després el propi Departament d’Interior alemany es persona contra la persona que ha efectuat la denúncia”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon, per Sant LLuc posa les olives en suc, 18/03/2013 - 12:53

Anunci?... ah, calla, que ara els han tret allò que deia "Mossos d'Esquadra" i només hi figura "Policia"... què collons volíen que els possessin, "Central Lechera Asturiana"?.

#3 Marta, Badalona, 18/03/2013 - 08:28

Els sindicats dels mosos cada cop fan mes pena...

#3.1 pep, manresa, 18/03/2013 - 12:10

els sindicats tan sols representen els associats... fan pena els mossos i els seus sindicats.

#2 andaluz, salt, 17/03/2013 - 23:00

Que les pinten la estalada en la espalda también, jajaja

#2.1 Mikel, Girona, 18/03/2013 - 10:25

junto con el logotipo del burro

#1 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de llobregat, 17/03/2013 - 18:46

No hi hauria d´haver cap problema perquè com diu el sindicat poder esclarir els fets quan s´hi sumen els agressors professionals. Si es fa això és perquè quedi clar per ambdues bandes. Ningú no vol la violència. Però tampoc no es vol la tetgiversació de la realitat com es va fer últimament.