Publicitat
Societat · 12 de Juny de 2017. 22:25h.

Un sindicat de policies denuncia més cues al Prat

AENA assegura que el temps d’espera ha estat l’habitual

Un sindicat de policies denuncia més cues al Prat

Instal·lacions de l'Aeroport del Prat

El Sindicat Unificat de Policia (SUP) ha denunciat una nova situació de cues “deplorable” pel control de passaports aquest diumenge a l’aeroport del Prat. Diuen que es continua “vivint en el dia de la marmota” i afegeixen que hi ha hagut “una total i negligent falta d'organització i planificació”. “Tornem a denunciar la deplorable situació que estan vivint els companys (de plantilla i agregats) que treballen precàriament en aquest centre”, han assegurat en un comunicat.

La SUP assenyala que les cues es van produir entre les vuit i les deu del vespre als filtres de sortida de la T-2. Qualifica els fets de “lamentables” i critica la “falta de mitjans” per absorbir les cues i la “descoordinació” d’Aena ja que, segons apunta, “no es poden concentrar tots els vols en dues hores amb només vuit filtres.

“La gent s'amuntegava a les cabines dels filtres sense respectar la línia de pas i parlant en multitud d'ocasions de molt males maneres als policies”, s’afirma en el comunicat. El sindicat assenyala com a culpables a AENA, al superior jeràrquic de la Guàrdia Civil a l'Aeroport i el comissari de la Policia Nacional en el mateix centre.

Fonts d’Aena han negat les cues i han assegurat que els temps màxims d’espera durant la jornada d’ahir van ser de 30 minuts. En aquest sentit, Aena ha recordat que els temps d’espera “estàndards” són de 40 minuts.

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ajo y Agua, Bcn, 13/06/2017 - 15:42

Poquetes intervencions... Vergonya per haver dit que era culpa de la Gene o simplement inventat per poder fer victimisme???

Ajo y agua!!!

//*//

#4 manuel, Barcelona (España), 13/06/2017 - 11:11

Experiencia personal: el 1 junio viaje a Italia, fui a la terminal 2 con 3 horas de antelación, debido a lo que se comentaba en los medios, no tarde ni 10 minutos en pasar controles.

#3 Ajo y Agua, Bcn, 13/06/2017 - 09:19

Va, vinga, que ara vingui algú i digui que els catalans som uns quejjicas i que tot és culpa del procés i tal ????

Ajo y agua!

//*//

#2 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 13/06/2017 - 09:14

Això a Barajas (Castella) no passa. Per què serà? I això que "todos los españoles son iguales ..."bla, bla, bla...

P.s. Independència i avall!

#1 Ajo y Agua, Bcn, 13/06/2017 - 00:18

Marca Ejpañia-Coñio.

Ajo y agua!!!

//*//