Publicitat
Societat · 13 de Desembre de 2018. 17:59h.

Un sindicat dels Mossos s'emprenya amb e-notícies

Una portaveu del SAP diu que “no tornin a fer cap consulta, no respondrem, ni els enviarem cap nota de premsa”

Un sindicat dels Mossos s'emprenya amb e-notícies

Tancada dels Mossos al Departament d'Interior (foto: SAP-FEPOL)

La portaveu del sindicat del Mossos SAP-FEPOL, Imma Viudes, s’ha queixat pel titular amb el que e-notícies ha informat de la protesta dels agents al Departament d’Interior. La portaveu sindical ha enviat un missatge de mòbil a un col·laborador del digital per expressar-li el seu malestar amb l’enfoc de la noticia.

“No torneu a fer cap consulta al nostre sindicat, perquè evidentment no els respondrem ni els tornarem a enviar cap nota de premsa”, ha assegurat Viudes, alhora que ha qualificat de “vergonyosa” la informació sobre el tancament dels policies la conselleria dirigida per Miquel Buch.

Membres de la Policia de la Generalitat s’han tancat aquest dijous a Interior per exigir millores laborals. Els sindicats s'han reunit amb representants del Departament, però critiquen que la conselleria d'Interior ha donat per finalitzada la trobada sense haver donat resposta a les seves reivindicacions.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#10 Mireia, Barcelona, 14/12/2018 - 15:33

Si aquests es queixen vol dir que ho fas bé Rius! Endavant i a apretar, perque la feina que fas es meritoria d'una creu de Sant Jordi quan tinguem al front de la Gene uns politics asenyats, inteligents i veritables patriotes, no com aquests d'ara que son lo pitjor que ha tingut el pais desde 1940. Felicitats a e-noticies!

#6 Sergi , Barcelona, 13/12/2018 - 19:11

La policia catalana, que tindria que ser per defensar a TOTS els catalans, ha passat a ser la policia del Govern que li tallen autopistes i no fa res, mirar i res mes, que segueixin miran i observan de braços creuats. Quina vergonya. El dia 21 sera la prova del coto definitiva, si segueixen aixi sera millor tancar la barraca i possar a un altres.

#5 Alpen, Ripoll, 13/12/2018 - 19:08

Són de pell fina Rius !!! jajajaja

#4 Yopyop, Tabarnia, 13/12/2018 - 19:07

Si us plau, tanquem la paradeta aquesta de circ que es Mossos.

#3 Veciana, Barcelona, 13/12/2018 - 18:56

No els ha fet gràcia que els comparin amb els CDR...pobra gent,no deuen guanyar prou per psiquiatres.